Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

po raz drugi dzisiaj coś ta panna M zbyt długo siedzi na herbatce u Nota :P , nawet maila nie wysłała - ale nic to - i tak jej napiszę póżniej te pewne moje sugestie ( najwyżej tutaj i w skrócie ) :) sooonia takie to wkurzające i załamujące , gdy ktoś nieświadomie ( mam nadzieję ) , tak się zachowuje ( już sam nie wiem, czy to manipulacja , czy brak zrozumienia konsekwencji swojego zachowania ) :(

Gość soooonia
Nie dzwonił, dzis rozmzwialismy moze 3 minuty na gg i napisał "sory za wczoraj"... Aj chyba musze wyluzować.. Nie traktowac tego zbyt powaznie i nie nakręcać sie bo nie wychodze na tym dobrze

Padme... 🌻 🌻 🌻 jak miło , że już jesteś :) :) :) jak minął sylwester ? ( conajmniej 10 zjazdów było Twoich tam gdzie byłem :) )

soniu-tak to jest chyba jakas recepta-nie angazowac sie zbyt szybko..wiem cos o tym,tez wpadam w te pulapke z obawy przed samotnoscia,ale to jest bledne kolo-bo tak sie jej boimy,ze postepujemy tak ,ze jeszcze bardziej ja na siebie sciagamy,odstraszamy takim desperackim upatrywaniem szansy we wszystkim i w kazdym potencjalnego partnera...

Gość soooonia
No własnie... Musze w koncu wiedziec ile jestem warta..a jesli ktos tego nie widzi..Trudno

No właśnie.. trzeba znać swoją wartość. Sooniu - wybacz, ale myślę, że ten związek (chyba, że jeszcze nie) bardziej przysparza Ci problemów, niż korzyści :O :(

Gość soooonia
Nie wiem... Może. Szkoda ze w zyciu nie jest tak jak w filmie

TD ma rację . Ważne ,żebyś się niepotrzebnie nie załamywała. Co będzie , to będzie - ale tak nie może być. :)

Gość soooonia
Taką nudę mogłabym przeżyć :P

Gość soooonia
Oj wcale nie:P:P:P

Gość soooonia
tyci tyci romatyzmu, ale na takich filmach faceci potrafią kochać..zdobywać kobiete, pokazują ze im zalezy a w zyciu realnym...hm... juz gorzej

Gość soooonia
cicho:P

Ja pierniczę . TD znowu na rację. :) :D ..... , ale są wyjątki - ja - nigdy nie zdradziłem :) i powiem więcej - jestem z tego dumny :D

Wyssany - ojeju !!! Gratuluję ! Jestem z Ciebie taaaaaka dumna :P :D Ja nie mam kogo zdradzać, więc nie mam z tym problemu, więc jest lajtowo :D