Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

tak wygląda , że zostaliśmy tu sami Not :P:D ten twój motyw " macho bujającym się w hamaku " .......bardzo , bardzo ...intrygujący :):D

Ten motyw genialnie opisał Cejrowski w którejś z książek. Dlatego już nie siliłem się na dowcip, bo jego tam jest super (co nie znaczy, że mój nie był by lepszy :P) a on to zna osobiście. Drogie panie nas opuściły. Pewnie prowadzają już jakiś świetnych facetów, czego im oczywiście życzę.

przepadlam...w swojej samotnosci i beznadzieji..:( i jak tu wierzyc ,ze kiedys los sie odmieni..?? nie wierze,nie wierze:( pamietam o Was,ale mnie tak jakby juz nie bylo..tzn nie chce byc w takim bycie jaki jest:( ciagle niesprawiedliwosc,niezrozumienie,bol i cierpienie,chyba jestem inna,nikt mnie nie rozumie,a juz na pewno nie pokocha tylko nie wiem czemu jestem zla?a jestem-wiekszosc ma przeciez racje :(:O ale ja czuje sie pokrzywdzona i ciagle to samo...a nawet coraz gorzej,juz nie mam sil... dziekuje za pamiec:)

chyba jestem :( wszyscy i wszystko na to wskazuje ..a ja nadal nie rozumiem co robie zle,,? i w kontaktach miedzyludzkich i w sprawach damsko-meskich.. na pewno cos jest nie tak skoro nie moge miec tego co inni,jestem nieszczesliwa :( bardzo :(

Panno, im bardziej sobie to wmawiasz, tym bardziej w to wierzysz. Nie wiem, co robisz źle, bo Cię nie znam. Ale wątpię, żebyś była zła. Ja też nie mam nadzwyczajnych kontaktów międzyludzkich, a damsko - męskich spraw obecnie wcale, ale nie uważam, żebym był zły.

Panno M Ty - zła... :D:) :(. Tak bardzo chcesz wyjść na prostą ..nie wychodzi to często , a jak nawet , to nie tak jak byś chciała ..:(. Brakuje Ci tego , co wydaje się , że inni mają w nadmiarze i bez wysiłku ( drugiej osoby , ciepła i radosnego życia ) i to nakręca Cię cały czas negatywnie :( , gubisz się już w tym i nie rozumiesz ...dlaczego ?, co jest ze mną nie tak ? , nie potrafię z tego wyjść...:( Jesteś naprawdę w porządku Panną - sympatyczną , inteligentną otwartą i miłą ..... masz 🌻 ..:) na dzień dobry Zagubienie widać u ludzi - i często z tej przyczyny inni się od nich wtedy odwracają ....instynktownie unikając ....bojąc się kontaktów :(, aby chronić własne ego i nie mieć jakichś dla nich nieprzydatnych problemów .

Wyssany-milo jest to co napisales,dziekuje Wam za slowa wsparcia:) ale to ja sama musze sie zmierzyc ze soba co jest bardzo ,bardzo trudne..juz raz wychodzilam w swoim zyciu na prosta i prawie s

ale mi bezczelnie urwalo kawal wypowiedzi teraz nie chce mi sie z powrotem odtwarzac:O wiec powiem w skrocie- kiedys juz w swoim zyciu wychodzilam na tzw prosta i po latach pracy nad soba mi sie udalo,ale ta karkolomna praca zostala prawie w jednym momencie zburzona ,wrocilam do punktu wyjscia,musze uczyc sie siebie na nowo,ale wiem co mnie czeka ,bo juz raz to przechodzilam ,wiec ta swiadomosc dodaje jeszcze trudu,pzreraza,a najgorsze jest to,ze nie mam pewnosci ,ze ta praca znow nie pojdzie na marne,bo niestety to nie jest na slale...:( martwi mnie to ,ze ktos moze zburzyc moje poczucie wartosci

Panno, więc może zmień coś w swoim życiu. Mi też nie jest dobrze ze sobą, więc teraz mimo obaw chyba jednak zdecyduję się na sporą zmianę, próbę.

🌼 Miła Panno 🌼 - z okazji Twojego święta życzę Ci wszystkiego najlepszego, byś znalazła oparcie na tym wzburzonym morzu i odkryła swój spokojny port. Na pewno Ci się uda. Nie poddawaj się. W końcu zaświeci dla Ciebie słoneczko. Parę kwiatuszków dla Ciebie - 🌼🌼🌼 Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet.

Gość trzecia czarownica
ohh! topic żyje :) ja ostatnio w ogóle mało bywam na necie, bo znów nie zapłaciłyśmy z koleżanką i nam odcięli :p pozdrawiam Was wszystkich i ściskam bardzo mocno :)

Gość i bezsensowne ..
minusy ...

Witajcie moi Drodzy :) Przepraszam, że tyle mnie tu nie było. Już jestem ;) Jak wiecie, byłam zablokowana, a więc teraz mam za nickiem kropeczkę, ale to dalej ja ;) Co tam u Was słychać?

Jeszcze wtrącę :) Witam nowego Kolegę - Ecrivain 🌼 - kolejny trudny nick , więc będę zdrabniać :P Dziękuję za życzenia na Dzień Kobiet i tak samo życzę Wam - drodzy Panowie, wszak dzisiaj Dzień Chłopów :P Szczęścia, zdrówka i jak najwięcej uśmiechu :) Udzielajcie się tutaj jak najczęściej możecie ;)

"Witam nowego Kolegę - Ecrivain - kolejny trudny nick , więc będę zdrabniać" O ten łotr, nowym kolegą?! O w życiu! :P

"O ten łotr, nowym kolegą?! O w życiu!" Eee! Ty od łotrów nie wyzywaj. Bo na pojedynek wyzwę. Hy hy hy