Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgfhgfh

czy ktos z was był u masazysty??

Polecane posty

Gość gfhgfhgfh

daje to jakies efekty? mam na mysli takze taki zwykły relaksacyjny. ile mniej wiecej to kosztuje słyszałam ze nie kazdy sie do tego nadaje, ze jest duzo takich pseudomasazystów którzy nie maja talentu i czesto klienci/pacjenci są pokrzywdzeni i mimo tego trzeba takiemu zapłacic? jak fryzjerce za zjechaną fryzure?

Gość ok 40 do 100 zl
za godzinny masaz ciala. Lepiej sie popytaj kogos, czy byl zadowolony.najpierw idz do jakiegos reneomwanego gabnetuzebys wiedziala, jak to powinnoi wygladac.

Gość dfgdfxg
dzieki :)

Gość a gdzie mieszkasz jesli w
wiekszym miescie to masz duzy wybor.

Ja ostatnio byłam na masażu klasycznym i powiem szczerze, że nie przypuszczałam, że to mnie tak cudownie zrelaksuje. Teraz mam zamiar wybrać się na masaż kamieniami, tylko tak szczerze nie wiem za bardzo na czym to polega. Może ktoś był na tego typu masażu i podzieli się wrażeniami na ten temat?

Ja niedawno po raz pierwszy byłam na masażu gorącymi kamieniami i powiem ci szczerze, że było cudownie... Początkowo myślałam, że będzie on obejmował tylko plecy, ale szybko okazało się, że jest to masaż całego ciała. Najbardziej podobała mi się część poświęcona stopom. Masaż plus dotyk kamieni sprawił, iż po całym ciele rozchodziła się fala ciepła. Jest to wyjątkowo przyjemne uczucie. Masaż trwał 1,5h i jestem przekonana, że będę chciała go powtórzyć. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie salonu albo samego masażu to pisz na rita3@op.pl