Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek29

Jak znalezc dziewczyne w Londynie bedac niesmialym

Polecane posty

Gość to ze jestes shatynem
skreslilo cie calkowicie

Gość tak bardzo...
chcialbym miec dziewczyne, jak i gdzie ja znalezc w Londynie

Gość sporo sie ich kreci pod
Kolumna Zygmunta

Gość tak bardzo...
chcialbym miec dziewczyne, jak i gdzie ja znalezc w Londynie

Gość tak bardzo...
samotne wieczore i noce sa takie smutne dlaczego wlasnie ja mam taki aspoleczny charakter

masz pieniadze masz ladna dziewczyne smutne i zalosne ale pawdziwe 90% w Londynie leci na kase wkoncu poto tu sa co nie. Szkoda ze nierozumieja tego ze pieniadze im szczesica nie dadza co z tego ze bedia maly dom 2 samochodzy jak niebedzie milosci ? Do dobrobytu sie przyzwiczaja bardzo szybko i wtedy sie skumaja ze to nie to ze to nie oto chodzi ale wtedy juz beda stara i nikt ich nie zechce wtedy zaczna sie puszczac kwoncu maz ich pylapie i bedzie rozwod potew wruca do Poski z niczym tyko ze z marszczkami.

masz pieniadze masz ladna dziewczyne smutne i zalosne ale pawdziwe 90% w Londynie leci na kase wkoncu poto tu sa co nie. Szkoda ze nierozumieja tego ze pieniadze im szczesica nie dadza co z tego ze bedia maly dom 2 samochodzy jak niebedzie milosci ? Do dobrobytu sie przyzwiczaja bardzo szybko i wtedy sie skumaja ze to nie to ze to nie oto chodzi ale wtedy juz beda stara i nikt ich nie zechce wtedy zaczna sie puszczac kwoncu maz ich pylapie i bedzie rozwod potew wruca do Poski z niczym tyko ze z marszczkami.

Gość up*****8888s

Gość Żabi jeszcze kuśki nie
umoczyłeś?:o

Gość Barbara777
Ja jestem w Uk 3 rok .Jestem sama.Z mila checia bym kogos poznala.Mamjuz 53 lat.Najchetniej w moim wieku lub troche starszego lub mlodszego z Evesham lub okolic barjakubiak@wp.pl

Gość wilku London
Witam szukam normalnej dziewczyny z ktora bd mogl milo spedzic czas przy okazji da sie lepiej poznac :). W Londynie jestem od niedawna planuje zostac tu na stale mam prace nie pije czzasem zapale nie bd sie rospisywal poprostu zostawie numer ;D kturas pani bd chciala mnie lepiej poznac niech pisze 07513612424 lub wilkuozg@o2.pl

Gość czy to nie jakis zart
zostawianie numery telefonu moze ktos komus robi dowcip? swoja droga tez chcialbym znalec dziewczyne w londynie

Gość wilku London
ciezko jest ogarnoc jakas normalna dziewczyne nie mam wygorowanych wymagan a numer zostawilem co mi zalezy:D