Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Fani stylu gotyckiego

Polecane posty

Gość emo girl z tej strony
hejka , lubisz tokio hotel ?

Gość hinaczan
A lubicie ostre minetki ? ;)

emo nie za bardzo, bardziej gotyk . czarne rzeczy, dlugie ciemne wlosy, czerwone usta, ciemne oczy.

Gość czym się różni emo od gotyku
przecież to jest to samo :o

oj, tak, ZKD-cian, tęskniłam 😭:classic_cool: w ogóle się nie widziałyśmy, tylko ja Ciebie :P

Ja tam nigdy nie potrafiłam ubierac się w 'jakims stylu'. Wpadam do sklepu i kupuje to, co mi wpadnie w oko, a to rzeczy zazwyczaj ni z dupy ni z pietruchy, do zadnego stylu niepasujace :P

emo a gotyk? roznica jest zasadnicza. wyobraz sobie kobiete wampira, elegancka, dostojna - to gotyk. emo to postrzepione wlosy , czarno rozowe rzeczy i mroczny styl. jesli chodzi o kreowanie siebie to jest to dla mnie wazne. zawsze zakladam tylko ciemne rzeczy, chyba ze w lecie jakies zwiewne biale sukienki. nie potrafilabym sie ubrac tak jak wiekszosc polek, nie moj styl.

depeche15 -- ja też nie ubieram się jak większość Polek. Nie lubie wyglądać, jak inni i nie podobają mi się te trendy ciuchy :o W ogole teraz moda jest dziwna, wszyscy wygladaja tak samo :P

Ten styl wciąga niesamowicie... Od lat ubieram się na czarno i nie wyobrażam sobie, że mogłabym to zmienić. Nie podoba mi się w ogóle ogólnie przyjęta moda...