Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgggggggggtr4

czy tak mozna zyc?

Polecane posty

Gość gfgggggggggtr4

mogłabym cale dnie spedzac sama ewentualnie z chłopakiem nie czuje potrzeby obcowania z innymi ludzmi od kiedy przyjaciółka wywineła mi taki numer ze szkoda gadac;/ nie ufam ludziom i niechce mi sie wchodzic w normalne relacje niewierze równiez w przyjazn bo zauwazyłam ze moje ppseudoprzyjaciółki były dobre dopuki miały z tego jakies korzysci itp jak naprawde potrzebowałam jej pomocy olała mnie za to chetnie korzystała z mojej wczesniej ;/

Gość paulla1201kotek
Ja uważam że nie powinnaś się zamykać kady człowiek jest inny ni wszyscy to bez duszne świnie. Ja też wile nastrafiłam w życiu na kłamliwych facetów na fałszywe przyjaciółki ale nigdy nie odsunełam się od świata bo wiem że nic by mi to nie dało tylko poczucie samotności pustki bezobojętności na wszystko. Powinnaś ja nie mówie cały czas ale od czasu do czasu wyjść do ludzi do pabu klubu na dyskoteke.

Gość skadi
prawdziwego przyjaciela poznaje sie po tym, ze zawsze jest...gdy nas potrzebuje (sic!)

Ja też jestem odludkiem. Nie każdy musi być taki sam, super towarzyski, bla bla bla. Musisz nabrać dystansu, bo ludzie to będą zawsze, trzeba sobie z nimi jakoś radzić, ale nie polegać na nich.

Gość bojabojaboja
Persymona masz rację, ale nie do końca. Ja też jestem odludkiem troszkę. Na pewno mało towarzyską osobą, chociaż pogodną i sympatyczną. Ale mam takie malutkie grono zaufanych osób, z którymi lubię przebywać i którym ufam. I staram się nie budować swojego świata wokół faceta. Bo dobrze wiem, że to może się źle skończyć. Kocham Go bardzo, ale on ma swoich znajomych, ja swoich i tak jest dobrze. Inaczej któreś by chcialo zadusić drugie. A dobrze jest poprzebywać oddzielnie czasem. A Tobie autorko minie złość i wtedy dobrze by było, żebyś jednak wyszła trochę do ludzi. Jeśli nie dla siebie, to dla dobra swojego związku;)