Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maritka51111

Jakie wymiary?

Polecane posty

Mam 23 lata, 177 cm wzrostu i ważę 60kg, czy dla mężcyzyzn to za duzo? Chciałabym ważyć 58kg. Moje wymiar biust 93cm (70D) , talia 68cm, biodra 93cm.

Gość 77-
taaaa....mam pytanie-to twoje ciało,tobie ma służyć, czy facetom? jeśli facetom, to mam nadzieje ze ci dobrze zapłacą.....puknij się w głowe, dziewczyno

Gość idiotka z ciebie jakich mało
żenada... masz na pewno 23 lata, czy 13...?

To ciekawe jak wiele ludzi odpisuje na takie pytania i większośc osób krytykuje osoby które je zadają, a mimo wszystko dalej je czytają. Akurat ja robie ankiete na temat tego jakie tematy są najbardziej popularne na forach i niestety większosć dotyczy ludzkiego ciała i zwiazanych z nim kompleksów. Zadałam na innym forum pytanie o dl peisa i w przeciagu pól godziny ponad 15 osó, większosć mężczyzn, chwaląc się czy też zamartwiajać o swoje wymiary. Dobrze jednak, że wsród tematów na które chcą rozmawiać inni, sa takie które służą pożytkowi, a nawet czasem mogą okazać się pomocne. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza młodzież z która od wielu lat pracuje. P.S. Chciałabym mieć znowu te 23 lata:)

Gość Ups...........................
177cm wzrostu i 58kg waga to anoreksja, współczuję.

Gość hmm hmmm hmmmmm
Nie musisz chudnąc, ale poćwicz na skośne mięśnie brzucha i talię - mogłabyś być tam troszkę węższa. Nie jesteś gruba, ba, jesteś szczuplutka, ale przy wysokim wzroście i niewysokich, proporcjonalnych wymiarach w biuście i biodrach przydałoby się większe "wcięcie" - faceci lubią seksi klepsydry :)

Gość ankietę aha
spadaj tylko idiotki robią ankiety na tak głupie, ograne i mało interesujące dla inteligentnych ludzi ankiety poświeć lepiej swój czas na coś bardziej wartościowego niż bzdurki dla 13latek. Żenada na całej linii.

Gość Zawstdziła się autorka
miałkości swojego umysłu i teraz ankiety wymyśla:D Ambitne, ambitne... I jakie nowatorskie, i odkrywcze! :D:D:D:D:D