Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolcissimaceli

Namietnosc w sieci

Polecane posty

Przezywam wlasnie cudowna historie milosna.. w sieci. W sumie to nie milosna ale erotyczna. Jest cudownie, pasjonujaco, mocno. Dech zapiera, gdy do siebie piszemy... Wiem, ze nie jestem jedyna. Jest nas wiele, prawda? Kobiet, dziewczyn, ktore doswiadczaja takiej milosci, wyobrazeniowej... Chcemy sie spotkac. Planujemy wspolny weekend. Chcemy sie kochac prawdziwie. Napisz, jesli to samo przezywasz.

Gość ja przeżywam
dokładnie to samo co Ty ;) Też chcemy się spotkać i boję się... Ale w moim otoczeniu jest kilka par, które rozpoczęły swoją znajomość właśnie w ten sposób :)

tak, taka relacja tez ma przyszlosc... czesto wazne historie zaczynaja sie od seksu. Tylko czy bedzie tak samo jak tutaj? Wiesz, wyobrazenia nigdy nie sa takie jak realnosc. Tak czy inaczej, po tym co pisze i jak, jest zajebisty, dojrzaly, wie jak sie z kobieta obchodzic. W lozku, oczywiscie...

Gość ja przeżywam
Tak, wiem.. :) Internet to magia i pozwala idealizować drugiego człowieka i trzeba być ostrożnym :) No, zobaczymy co z niego wycisnę, a on ze mnie :D

W ogole zastanawiam sie, czy mozna sie spotkac z mezczyznom tylko dla seksu.. ja w sumie tego bym chciala. Nie chce komplikowac sobie zycia prywatnego, jedynie spotykac sie z kims kto cudownie sie ze mna kocha... Kiedy macie sie zamiar spotkac? Dlugo razem piszecie? Jestes zakochana czy tylko seks cie interesuje?

Gość ja przeżywam
U nas zaczęło się o rozmów o wszystkim i niczym, oraz wzajemnej fascynacji, a seks przyszedł z czasem. Ale za to jaki! ;) Ciężko powiedzieć co czujemy, bo przecież nie można mówić o uczuciach do kogoś, kogo zna się tylko ze zdjeć, oraz słów. Spotkamy się dopiero w przyszłym roku, bo nie mieszkamy w tym samym kraju... Znajomość trwa 3 miesiące :) W zasadzie czemu bys się nie miała spotkać tylko dla seksu? Jeżeli macie na to ochotę to czemu nie :) Trzeba korzystać z życia, tak uważam. Może akurat narodzi się coś więcej :)

Kurcze, ja z nim pisze od kilku dni.. to znaczy mialam go w kontaktach od dluzszego czasu ale jakos tak nigdy nam gadka nie szla. Az tu kilka dni temu... wybuchlo!! I to jak.. ojej, cudownie jest. Piszemy do siebie sms, dzowni do mnie. Tez tak mysle... jesli dwoje ludzi doroslych pragnie seksu, bo to lubi i bardzo dobrze sie z tym odnajduja razem.. to moze akurat bedzie fantastycznie?

Gość jeżeli ktoś pisze
"z mężczyznom" to powinien co najwyżej wzbudzać pusty śmiech a nie namiętność :D

Gość ja przeżywam
U nas jeszcze nie było wymiany numerów nawet :) Jakoś tak jest ciekawiej :D Od kilku dni dopiero? Może to za szybko? Hmm, nie wiem sama :) Ale z drugiej strony raz się podobno żyje! Tylko wiesz, bądź ostrożna. Postaraj się może więcej o nim dowiedzieć, bo nigdy nie wiesz gdzie "moczył", a wiadomo jakie seks może nieść ze sobą ryzyko...

Gość Do cholery
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z mężczyzną Z mężczyzną! Do cholery!!!

Gość analfabeci też odczuwają
namiętność jak widać ;D może nie są wysokich lotów, ale prokreacja nie może zaniknąć :D ;)

Gość to że ma gadkę ma oznaczać
że cudownie się kocha? Gadka jest po to byśmy zarywali takie naiwne panieny. Rozpalamy je a potem zaliczamy a taka jedna naiwna z drugą myślą, że straszne emocje w nas wzbudzają. Internet to bogate i niewyczerpane źródło takich panien :D

Gość ja przeżywam
A, no właśnie. Dlatego ja się nie pakuję w to za szybko. Zobaczymy czy w ogóle się spotkamy, ale może. Wiem, że w sieci są łowcy...:O

Kobiety! Jesteście zwyczajnie naiwne. Gadanie to nie seks jeszcze. To tylko działanie na wyobraźnię. Podobną funkcję speniają nagie foty, czy filmy erotyczne. W realu dochodzi cała nasza fizyczność z wyglądem ciała, zapachem, zachowaniem w sytuacjach intymnych. Jak znam zycie to tacy cwaniacy z netu traktują to jak sztuke - takie uwodzenie. Wprawdzie jest to często zbyt wysokie mniemanie o sobie, ale to naiwność kobiet im to ułatwia ;) Potem już tylko normalnie zaliczają nie dbając zbytnio o fajerwerki. Niektóre kobiety natomiast nadal się łudzą, że może on był oniesmielony, może mu nie wyszło, ale widać, że mu na mnie zależy. Dam mu jeszcze jedną szansę No to se wtedy taki uwodziciel z bożej łaski zaliczy kilka razy a mu w to graj :D

autorko:D wybuchło bo mu się ruchać chce:D może nie ma chwilowo partnerki to sobie jajka musi opróżnic :D a bajki o namiętności szalonej włóż między... bajki:D

mam w nosie ortografie... zreszta nie o niej tutaj mowa. Ale dlaczego mezczyzni wychodza z takiego zalozenia, ze to oni sie bawia a my jetesmy naiwne? A moze panie tez maja ochote na zabawe? No coz, ortografi bardzo pilnie pilnuja, zamiast zatanowic sie raczej nad wlasna mentalnoscia...

Gość no to się uwal z menszczyznom
albo z kobietom... niski poziom intelektualny nie wymaga dużej finezji tak, czy inaczej :D Menszczyznem mieć chcem :D

Gość jestescie po prostu okropni
typowe dla polakow!! z duzej? czy malej? Ojej, ile macie problemow... wy intelektualisci, ktorzy spedzacie czas na forum .... hihihi

Gość z dużej z małej
to ujdzie ale "z mężczyznom"? Toż to język wsiowej kwoki. Jak ktoś napisze u zamiast ó lub pomyli rz, to da się przetrzymać, ale kobieta pisze o namiętności i używa określenia "z mężczyznom"? Po prostu śmiech pusty ogarnia. Przecież z nim też kontaktuje się w formie pisemnej. I co? Napisze mu "jesteś moim wymarzonym mężczyznom" ...? toż to śmiech na sali :D:D:D:D:D

Gość robaczkowa
chciałam powiedziec,ze poznalam wiele lat temu na seks czacie faceta....mieszkal daleko,po paru miesiacach spotkalismy sie....oczywiscie seks byl........dodam,ze spotkalismy sie, nie wiedzac,jak wygladamy....bardzo dobrze nam sie rozmawialo....wiec byl seks na 1 szym spotkaniu....zupelnie inaczej go sobie wyobrazalam,ale nie bylam rozczarowana. W kazdym razie....wszedzie mozna spotkac kogos ....ale mysle ze jesli znajomosc przez net polega na ogladaniu swoich zdjec i gadkach o tym,jak bardzo sie pozadamy, daleko to nie prowadzi.......powodzenia dla wszystkich zakochanych, oby realnie!

a moze ona kontaktuje sie z nim w innym jezyku??? Sadze, ze to nie kwoka ale osoba, ktora po prostu popelnila blad ortograficzny, tobie nigdy to sie nie zdarzylo? Pani polonistko? Jedna z druga.... Ludzie wysoko wyksztalceni popelniaja bledy, szczegolnie piszac na klawiaturze. I sie do tego przyznaja. A tu widze, zamiast trzymac sie tematu, ludzie wola wysmiac i popisac sie przy okazji, jacy to oni sa wyksztalceni, intelektualisci... zgrywusy. Tak, to prawda, to typowo polska cecha. Zgryw jednym slowem.

Gość o kim ty piszesz autorko
? Przecież to TWÓJ błąd! Zapomniałeś się wylogować ? LOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość he he z mężczyznom
:o Może lepiej z mężczyzną ?;)

Gość coż nie zapomnij o zabezpiecze
niu. Znajomości taką drogą, choć mogą być początkiem romantycznej historii, mogą też być początkiem ciężkiej choroby. I pamiętaj, żadnego całowania, bo tą drogą też łatwo się zarazić. Jeśli lodzik to w prezerwatywce. Nie będzie to może namiętne, ale bezpieczne. Nie znasz gościa. Nie masz pewności czy tą drogą nie zwabił wiele lasek. Byli już tacy co zarazili wiele kobiet. Niech to da do myślenia...

Gość Albo piszą
w stylu "spotkam się z mężczyznOM" albo znów np. "powiem moim przyjaciółkĄ"...nawet ortografy tak nie rażą w oczy jak błędy w końcówkach......:O no ja tego po prostu nie rozumiĘ:classic_cool:

Gość z mientką też lepiej nie
ryzykować. Nabłonek może być otarty a to już łatwa droga dla wirusa hiv

Gość ja przeżywam
Ludzie, no proszę. Każdy z nas popełnia błędy ortograficzne... To jest najmniej istotne. Ja nie będę na siłę nikogo przekonywać, że to wielkie "uczucie", które będzie miało finał przed ołtarzem. Nie, bo tego nie wiem. Dla mnie w ogóle bzdurą jest zakochać się przez internet. Najwyżej może powstać jakiś rodzaj fascynacji, który może, ale nie musi się rozwinąć w realu. Tak jak już pisałam wcześniej, w moim otoczeniu są pary, których znajomość zaczęła się w taki sposób. Nawet znam dwóch facetów, którzy zostawili żony dla kobiet poznanych przez internet-nie, nie pochwalam tego oczywiście :O Nie można od razu generalizować, że facet chce tylko bzyknąć, tak jak nie można zakładać, że nie chce. Raczej bym nie umówiła się z nikim po kilku dniach ze strachu. Wszystkie choroby weneryczne, degeneraci, zboczeńcy. Każdy w internecie może kreować się na kogo chce-taka prawda. Droga autorko mam nadzieję, że to nie jest łowca i tak jak ja już radziłam, oraz inni-bądź ostrożna jeśli zdecydujesz się na ten seks.

Gość chwila namiętności
często wątpliwej jakości seksu może zakończyć się cierpieniem na całe życie. Uważajcie kobiety - nie ma żartów. Zanim się pójdzie do łóżka lepiej jednak poznać nieco tę osobę.