Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezesowa2009

pustka...

Polecane posty

Gość prezesowa2009

wiec tak jestem w 6letnim zwiazku sytuacja jest dosc skomplikowana od 3 lat mieszkamy razem..ale wydaje mi sie ze on jest ze mna z litosci badz przyzwyczajenia...nie chce ze mna rozmawiac..a ja poznalam swietnego faceta...naprawde cudowny czlowiek mily opiekunczy przystojny ale nie o wyglad tu chodzi...niewiem jak to sie stalo ale zakochalismy sie w sobie...i tu kolejny problem...jak mam zostawic 6-letniego partnera i odejsc...nie umiem sobie z tym poradzic a czuje ze to jest toksyczny zwiazek a z nowa miloscia moglabym byc wkoncu szczesliwa...i moglabym wkoncu zostac matka bo bardzo tego pragne...a moj obecny partner nie jest zdecydowany!!w glowie mam totalna pustke ciagle mysle tylko o tym jak by bylo gdyby...a gdybanie w tym przypadku nie jest dobrym rozwiazaniem...pomocy....:(

Gość oo i juzz
zakochana oby napewno ,wez go lepiej przetestuj

Gość prezesowa2009
testowalam juz...cholera jeszcze nigdy sie tak nie czulam nawet jak poznalam mojego wieloletniego partnera to nie bylam taka zakochana...niewiem co sie dzieje...

Gość prezesowa2009
nabijaj sie nabijaj ciekawe jakbys ty byla w mojej sytuacji....lepiej nie pisz takich wypowiedzi i nie podszywaj sie pod moj nick

Gość oo i juzz
ale jeszcze mało wymysl cos wiecej ,niech ci samochodu pozyczy ,czy co

Gość prezesowa2009
oj gdyby bylo mozliwe to napewno by pozyczyl ale dzieli nas okolo400km..:( ale byl gotowy zostawic swoja firme zeby do mnie przyjechac...i wcale nie chodzi o to ze ma kase bo kasa nie jest najwazniejsza...