Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DDA man

ADHD wśród dorosłych

Polecane posty

Gość alkohol + adhd
uuu nie polecam wulkan to male porowanie, jazda bez trzymanki:D co do kntroli emocji:O chba nie wiesz co mowisz, czlowiek nie kontroluje siebie, zadnej komorki, nawet tej neuroyzcnej.

alkohol + adhd uuu nie polecam wulkan to male porowanie, jazda bez trzymanki Wiem :o Tak właśnie było miesiąc w klubie Park. Coś mnie wkurzyło to nawet nie bałem się podejść do gościa większego ode mnie o głowę a może nawet więcej :P A wtedy to jest jazda taka, że jestem jak wulkan. Dlatego wiele osób mi mówi w takich sytuacjach "Darek tylko bądź dziś spokojny" :P

bazienka To że byś widziała ile ja mam tygodników, miesięczników na biurku. Coś zacznę czytać i przestaje. Potrzebuje czegoś nowego :D

Gość Mała_123
Jest nadpobudliwa, nie potrafi usiedziec na miejscu, szybko zmienia zainteresowania, ma mnustwo energii (nigdy nie widziałam jej naprawde zmęczonej), wszędzie się śpieszy, zawsze musi mieć coś w ręku, mówi to co jej ślina na język przyniesie, jest bardzo otwarta, szybko nawiązuje nowe kontakty, jest impulsywna, cieżko jest jej się pohamować w stresowych sytuacjach, jest bardzo aktywna fizucznie (uprawia tyle sportów, że nie potrafie ich wszystkich wymienić) itp.

Gość Mała_123
Ale to ma też swoje negatywne strony...Szybo sie uzależnia.

Gość dlatego nie pije
:classic_cool: jedyne co pomaga w tej dolegliwosci:P to taniec, muzyka:P i jazda autem:Dtolerancja spoleczenstwa, kanapa nie!!!ksiazki czytam selektywnie. ;) chyba nie trafie nigdy na faceta, ktory pokocha mnie i moje :P 🖐️

Mała_123 To dokładnie opisałaś mnie :D No ta otwartość. Jak byłem mały to bez kompleksów podchodziłem do każdej osoby aby poznać. A co do sportów to ja kocham wszelkie dyscypliny uprawiać. Ale teraz uważam aby sie zbytnio nie "przegrzać" Ale chcę już lato!

A co do zainteresowań to już kumpel mi zwrócił uwagę "Co Ty co tydzień co innego robisz" a bardziej planujesz. Trochę przypominam Bercika ze "Świętej Wojny" :D

Gość świder
o jaaaaaaaa ale sie naśmiałam !!:D:D:D:D ja to juz wogole zyje w innym swiecie w ciaggu tygodnia zgubiłam dowod osobisty telefon mp3 i rekawiczki a wczesniej potracił mnie samochod na rowrze i jeszcze do tego zdaje prawo jazdy juz 6 raz !! ludzi z adhd powinna sie traktowac z innym wyrazem:D:D:

Gość świder
pobiłam jeszcze wczoraj kota za to ze mama mi posprzatała w pokoju kocham bałagan !!! ADDman jestem Twoim lustrzanym odbiciem tak sobie własnie czytam:D::D

Gość świder
to jest straszne !!!! nie moge nad soba czasmi zapanowac musze cos rozwalic a jeszcze najchetniej to bym zaczeła drzewa wyrywac wszystkie na raz

Gość świder
pijecie kawe??

Gość ja znam taką osobę
rzeczywiście robi wszystko na gwałt, biega gdzieś, nie może usiedzieć, po chwili siedzi bez życia i odpoczywa. Ale jako dorosły radzi sobie z tym na tyle, że nie sieje destrukcji wokół :) Nie wiem czy bierze jakieś leki.