Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o sobie samej

zaczynam sie zakochiwac w moim młodszym przyjacielu-pomocy!

Polecane posty

Gość o sobie samej

Chodzilismy do tej samej szkoly tak sie poznalismy,na poczatku pisalismy ale potem bylam zajeta i przestal pisac.Znamy sie rok ale przyjaznimy od ponad pół,jest ode mnie młodszy o rok teraz ma mature,uwielbiamy sie,spedzamy ze soba mnostwo czasu,razem imprezujemy,na kazde spotkanie ze mna strasznie sie spieszy i nigdy nie odwoluje.Mialam faceta ale nasz zwiazek byl do niczego i ostatnio sie mz nim rozstalam ijestem sama.mam wrazenie ze podobam mu sie bo on od niedawna zaczął mnie fascynowwac.Kiedys mu napisalam czy uwaza ze mozna sie we mnie zakochac a on mi napisal ze tak,ze jestem świetną laską i kazdy by mnie chciał mieć,po którymś spotkaniu wyslalam mu smsa o takiej treści-podobasz mi sie jako chlopak ale musisz dojrzec i gdybys byl starszy to chcialabym by nas coś polaczylo..a on zapytał czego mu jeszcze brakuje do dojrzenia.Po prostu ja zawsze mialam starszych,odkad zaczeliśmy się spotykać w gronie znajomych i przyjaźnić przez myśl mi nie przeszło że mogłabym inaczej na niego spojrzeć niż na kumpla.Jest przystojny,jesteśmy zżyci i przywiązani,świetnie się z nim dogaduje ale boję się tej fascynacji co mam robić nie wierm.nie wiem czy on odwzajemnia ale te smsy są chyba jednoznaczne-co sądzicie?!

Gość młodsi sa fajni

Gość ale masz problemy
no prosze Cie! Rok mlodszy to taka duza roznica? Mo narzeczony jest mlodszy od emnie o 4 lata. Zaczelism sie spotykac jak on mial 18, ja 22....i co? i minelo kilka lat nadal sie kochamy, a za kilka miesiecy bierzemy slub. Rok nie robi ZADNEJ!!! roznicy . Nie szukaj problemow tak gdzie ich nie ma

Gość o sobie samej
źle mnie rozumiecie nie przeszkadza mi jego wiek tylko on jest młody i myślę że może jeszcze nie myśli o poważniejszym związku bo chce szaleć jeszcze ale nie wiem on nigdy nie miał dziewczyny a ma powodzenie.chce sie dowiedziec co myslicie czy on tez cos moze czuje wiecej do mnie po tych esach co mam myyśleć,że z jego strony to też nie tylko przyjaźń?

Gość o sobie samej
doradzi mi ktos tutaj na tym forum;(?

Gość gość
Jak chcesz o tym pogadać, to myślę, że coś doradzę... Sam mam 22 lata i bardziej dogaduję sie z mężatkami niż z dziewczynami w swoim wieku :/ Niestety nie robię z tym nic, bo nie będę się im pchać w życie i robić bałagan, zatem mam trochę doświadczenia.. Napisz na eb.pew@interia.pl i tam możemy porozmawiać. Jeśli chcesz, jak nie to rozumiem

Gość gość
szczerze ... jak by cciał byc ze mna facet (o ktorym teraz myślę) i np. okazało by się że jest ode mnie o rok młodszy ... żaden problem

Gość pani Ministar
ustawa 8 Wykastrować tego przyjaciela