Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do cwiczacych

moj facet uwielbia takie brzuchy... chciałabym sprawic mu przyjemnosc!

Polecane posty

http://i2.pinger.pl/pgr252/374856c50005c4fb4a4e10db/2lib1rn8qhno23.jpg http://img13.imageshack.us/img13/6434/jelenaabbouui4.jpg http://www.swiat-zdrowia.pl/app/webroot/uploads/images/brzuch.jpg jestem szczuplutka - waże zaledwie 49 kg przy 169 cm wzrostu. Marzę o tym, żeby przytyć choć do 53 kg (moja waga stoi w miejscu od jakiś 3 lat - w sumie to kiedys wazyłam wiecej, teraz mam 20 lat i nie moge przytyć) Moj facet chciałby zebym wyrobiła sobie taki brzuch - ja sama zawsze tego chciałam, ale obawiam, sie ze jesli zaczne cwiczyć to schudnę jeszcze bardziej. Mam 74 cm pod biustem i 88 w biodrach czyli nie wygląda to zbyt proporcjonalnie. Zawsze sie ciesze kiedy widzę ze moj brzuch nie jest płaski jak deska albo wręcz wklęsły i kiedy nie widać mi wystających kości biodrowych. Nie wspomne już o zebrach - bo te widać prawie wszystkie. Jest tu moze ktoś kto byłby w stanie mi powiedziec czy cwicząć nie schudnę jeszcze bardziej? wiem, ze najpierw spale tkankę tłuszczową, pożniej zaczna pojawiac sie miesnie ale nie wiem czy wytrzymam moment w ktorym bede wygladała jak biedne dziecko z oświęcimia...

Gość jedz dużo mięsa i innych
białkowych to jak będziesz ćwiczyć pójdzie ci wszystko w mięśnie i dostaniesz rzeżbę a na wadze zaczniesz przybierać, ponieważ mięśnie są cięższe od tkanki tłuszczowej

Gość martynkoska 23
o jejku wyraże tylk swoje zdanie i zaraz postaram sie pomóc..taki brzuch u kobiety jest dla mnie (i mojego partnera też) aseksualny, kobietka musi mieć taki lekko zaokrąglony brzuszek..no ale to moje sprawa... :) Skoro nie chcesz schudnąc, jedynie wyrzeźbić brzusch musisz pracowac tylko nad tą częścią ciała, no i trzymać odpowiednią diete bogata w białko, węglowodany. Na brzuch proponuje: * A6W (jesli nie wiesz o co chodzi wklep w google) * 8 minutes ABS (tak samo) Życzę dużo silnej woli, pozdrawiam :)

cwiczyłam już 6 weidera ale niestety nie dalam rady :) bylam tak wykończona po 5 dniach cwiczeń ze ledwo schodziłam z łózka nie mowiac juz o kolejnych ćwiczeniach... :) zastanawiam sie nad kupnem odżywek białkowych + rozbudowane ćwiczenia na brzuch... ale nie wiem czy starczy mi sił i odwagi...

Gość w zwiazku powinnas byc
soba ... jestes b szczupla i ladny brzuszek lekko wystajacy jest sexy dla wiekszosci facetow twoj facet ma chyba problem jak taki brzuch moze byc erotyczny ? nie pojmuje

Gość nie sluchaj tych zazdrosnych
klusek. brzuch ma byc plaski, a nie wystajacy czy zaokraglony. im mniej w pasie tym lepiej. ale mnie sie wysportowane i umiesnione nie podobaja. za to plaskie malutkie brzuszki tak. w kazdym razie twoj facet ma duzo szczescia,ze ma taka dziewczyne, tez bym chcial