Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanybardzo

czy można to zgłosić na policję?

Polecane posty

Gość wiesio123
no nie wiem co Ci poradzic.Moze tam cos bylo na rzeczy.I teraz jest ciaza?Ktos musi placic.Zartowanie z ciazy jest chyba chore bo usuwanie ciazy jest zabronione a wiec ta ciaza powinna byc za moment widoczna.Tu rzeczywiscie tylko ktos z tytulem naukowym da rade.

Ciekawie się rozwija ta PROWOKACJA. :p Wycodzi teraz, że tamta kobieto to nie żadna kochanka, ale po prostu perfidnie oszukana przez Ciebie zwykła kobieta! Teraz się jej nie dziwię jej zachowaniu. Była oszukiwana przez 1,5 roku, podobnie jak żona. :( Ty facet nie masz zupełnie klasy. Wstyd mi w imieniu wszystkich facetów .:( A to, czy ona naprawdę jest w ciąży (to wbrew pozorom możliwe, jak podczas okresu był pełny stosunek z wytryskiem do środka :P), przekonasz się za miesiąc czy dwa. A po urodzeniu koniecznie wystąp o ustalenie ojcostwa! :P

Wiesio, odczep się od tej ciąży - autor już mówił, że kochanka miała okres gdy ostatnio się widzieli. I nei potrzeba tytułów naukowych by przewidzieć dalszy rozwój wydarzeń. Urażona dama planuje zemstę i jedynym sposobem na uratowanie tyłka jest szczerość (choć nie daje gwarancji, że skutecznym).

omg......faceci, jeśli ona miała okres to chyba wiatropylna musiala byc zeby zajsc albo znalazła sobie miłego tajlandczyka.

Gość co do ciazy
ja do 3 miesiaca mialam w miare regularne krwawienie, wiec spoko autorze, jeszcze wszystko sie moze zdarzyc :D

Gość pappi
niewiem czy ogladaes moze odcinek dzien dobry tvn, w ktorym opowiadano historié kochanki zwodzonej przez x lat przez zonatego faceta... poszla do sadu i wygrala sprawé, dostala bardzo duze odszkodowanie.. wiec nie radze isc na policje, bo jesli ona tak zrobi to bedzie masakra dla ciebie... jakby nie bylo jedynym wyjsciem jest spotkanie z ex kochanka i ustalenie czego tak naprawde teraz chce... jesli przez 1,5 roku "miala klase" to najprawdopodobniej ciagle ja ma, tylko jest zraniona i odrzucona, a wtedy robi sié glupoty i zapomina o poczuciu wlasnych wartosci. powiedz tez zonie- pewnie nie bedzie latwo ale za bledy sie placi.

Co miałaś? regularne krwawienie przez trzy miesiące???? Interesujące:P Hmmmm........No nic....Ja tytulow naukowych nie posiadam,ale jakoś tego nie kupuję:P A co do autora...Idż na Policję, dzisiaj Andrzejki,chlopaki sie nudzą, to trochę rozrywki im sie przyda...a tak na marginesie to pewnie wśrod nich znalazlbys wielu "kolegów":P:P Cześć Wredniaku Paskudny..strasznie mi się Twoj nick podoba:P:P

Gość zdenerwowanybardzo
ale podkreślam jest to niemożliwe, ostatni sex to był tylko oral więc jest to wykluczone. A wczesniej z kolei ja byłem na urlopie i sie nie widywalismy. Poza tym pytanie jest proste- baba mnie oczernia do mojej matki, jak mogę ją powstrzymać. Jej cynizm przekracza wszelkie granice- do mojej matki zadzwoniła w dniu jej imienin i złozyla jej przy okazji zyczenia imieninowe!

Gość dwie łapki
>To jest niemożliwe, aby była w ciąży. Po prostu niemożliwe, jak się ostatnio widzieliśmy miała okres, TO JEST mozliwe. Już tu ktoś wyżej napisał - u niektórych kobiet w pierwszych miesiącach ciąży występują krwawienia w terminie kiedy przypadał by okres. Facet, oszukwiałeś ją perfidnie, tak jak żonę, wiązała pewnie z tobą jakieś nadzieje,ty jej "zappomniałeś" powiedzieć o żonie i dzieciach, a teraz jeszcze masz czelność mieć do niej pretensje, że się wkurzyła i powiadomila twoją matkę , że ta ma syna łajdaka? I nie nazywaj jej kochanką bo na to miano nie zasłużyła skoro nie wiedziała że jesteś żonaty. A żona się i tak dowie, jak do domu przyjdzie z sądu pozew o alimenty. I bardzo dobrze - kara dla apodwójnego oszusta musi byc. Żal mi tylko obu tych kobiet i zamieszanych w to wszystko dzieci.

Gość grubahandzia
koleś ale patałach z ciebie, bardzo dobrze kochanka zrobiła!

Gość kochanka miała niezły
[zgłoś do usunięcia] Kajtuś co do ciazy > to, ze ty miałaś, nei znaczy, ze to jest normalne. :O jest to normalne-niezbyt częste, ale normalne:O tak samo- MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ WSPÓŁŻYJĄC PODCZAS OKRESU !podkreślam, bo kolega niedouczony i jeszcze wpadkę zaliczy:D zdarza się że owulacja występuje podczas okresu więc można wtedy zajsć w ciążę

Gość zdenerwowanybardzo
Ale ja się z nią nie kochałem w czasie okresu! Po prostu jak się spotkaliśmy na mieście to mówiła, że ma okres i się źle czuje.

nie wiem serio no troche klops a tak w ogóle to nie prowokacja czasem??(wybacz urazić nie chce) różne tematy były prowokacjami i powiem ,że nawet ostrzejsze niz twoje :( no ale jeśli to prawda to lipa no lipa możesz próbować zgłosić ale nie wiem co to da rozumiem jakby ta kobita Ci wydzwaniała wygrażała Ci ,że Ci cos zrobi ,że pożałujesz albo jakbyś dostawał jakieś listy z pogróżkami albo maile szantaż szantażem ale tu nikt nikogo nie porwał dla okupu ani nikt nie jest świadkiem przestępstwa jak morderstwo włamanie czy napad na bank oj facet nie trza było innej mówią ,że w zauroczeniu to jakaś chemia

Gość jesteś wojskowym
??? Jak Ci się udało ukryć przez 1,5 że jesteś żonaty?

Gość zdenerwowanybardzo
No jakoś udało, sytuacja rozwija się niestety na niekorzyść, po czym dziś rano przysłała mi sms-a , że rozmawiała z moja mamusią i ma nadzieje, że mamusia się dobrze czuje po tej pogawędce. jestem gotowy ja zabić.

Gość a to spychiczna suka
psychopatka jakaś gościu serio a może ty jakoś wybadaj sprawe i zobacz czy ona się u jakiegoś psychiatry nie leczy ,bo jeśli jest stuknięta to ty masz przewagę...... Psychopaci żyją wśród nas ja bym bardziej powiedziała ,że to socjopatka a to czasem gorzej ona ma problemy ze sobą wybadaj realia może faktycznie jest psychiczna i się leczy u kogoś Tak nie postępuje normalna osoba

Gość Paskuda wredna
A jeśli jest psychopatkę , to co? Uśpią ją czy jak? Fakt, najlepiej by było, problem by zniknął:P:P Tak najlepiej..Najpierw kobietę oszukiwac , oklamywać...a jak się wydało, to glupia i psychopatka. Wiesz co zdenerwowany możesz jej zrobić? Cmoknąć w tyłek. I coś czuję, ze się dziewczyna dopiero rozkręca...No..przykro mi :P:P

Gość zdenerwowanybardzo
Powiem tak, jestem wkurwiony na maxa, dziś dla odmiany wysłała dłuugiego sms-a do mojego ojca z informacją o naszym romansie. Opisała wszystko dokładnie- na koniec dodała, że współczuje mu że wychował nieuczciwego krętacza. Potem przyszedł sms do mnie " przykro mi, mam nadzieję że tatuś to przeżyje".

Gość kogo wy żałujecie
"sychopatka jakaś gościu serio " Jaka psychopatlka idiotko? Nie doczytałaś że oszukiwał tę kobiete przez półtora roku bo nie przyznal się że ma żonę i dzieci? Nie psychopatka tylko kobieta perfidnie oszukana parzez taką gnidę męską. Ma pełne prawo zapłacić mu teraz za to, co jej zrobił. Uczynił ją kochanką wbrew jej woli i wykorzystał jej uczucia żeby sobie pociupciac na boku. Niech sie koles teraz cieszy że babka jest spokojna ai TYLKO powiadamia jego rodziców. Wiele kobiet by zareagowało na takie coś dużo ostrzej.

Gość malwina graczyk
co za tan de nta prow oka cja rzyg ac sie chce

Gość nie no jak przez 15 roku
stulał ,że nie ma żony co on szpieg jakiś i cwaniak czy baba faktycznie tępa i naiwna ;) ??

Gość DOBRZE CI TAK ...
OBY WSZYTSKIM OPOWIEDZIALA swietoszku

Gość lisaaaaaaaaaaaaaa
kogo wy żałujecie--to psychpatka,do tego jak to juz ktos napsiał,tepa i naiwna. Przez 1,5 roku nie domysliła sie,ze facet ma kogos na stałe;-) Przeciez po m-cu czasu mozna od razu wyczuc kto jest wolny,a kto w zwiazku.

Gość prowokacja prawda
nie widzicie tego ;) jakby to mógl ktos utrzymać w tajemnicy

Gość amalletta
Nie jestem "złamanym ch*jem" i nie życzę sobie takich epitów pod moim adresem. Chciałem tutaj uzyskać pomoc i ostrzegam, że o wszelkich następnych wyzwiskach na mnie tu na forum, będę powiadamiał prokuraturę. Czy ktoś jeszcze chce coś napisać? Co za palant :D Powiadamiaj. Z pewnością zajmą się ściganiem zarówno kochanki jak i uczestników forum. Dodaj do tego jeszcze sklepikarkę z osiedlowego sklepiku, że ci nie odpowiedziała dzień dobry :D

Gość za oszukiwanie przez
1.5 roku nalezy ci sie taka jazda ze powinienes porzadne biczowanie dostac i dostaniesz - od losu dziewczyna juz w glowie slub miala a ty zonaty ja pierd ..... o zonie nie wspomne, bo przysiega znaczy tyle co pierdnac qrwa co za najnizszy typ czlowieka

Gość lisaaaaaaaaaaaaaa
za oszukiwanie przez--:-) wierzysz w to,ze dziewczyna przez 1,5 roku nie domysliła sie,ze facet kogos ma:-) Dziewczyna totalna idiotka.