Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marita_wawa

JAK UDOBRUCHAĆ FACETA??????????

Polecane posty

Stało się to przed 20 minutami. Pokłóciłam się ze swoim facetem o duperelną sprawę. On poszedł się kąpać, a ja ze złości pieprznęłam słoikiem o podłogę. Myślałam, że się dramatycznie rozbije, a on kurwa odskoczył i walnął w zabawkę mojego faceta- cholernie drogi telewizor. Na ekranie jest teraz taka pajęczyna, zmieniają się kolory i strasznie to wygląda. Już wiem, że sobota będzie ponura i z imprezy nici, ale może wiecie co zrobić żeby się na mnie długo nie złościł?

usmiechnij sie, przepraszaj i przytulaj.... musisz zlamac jego zlosc:) oni sa tacy naiwni na nasze przymilanie sie do nich... bynajmniej moj:)............:(

Gość zdzirson orencz
o w kurve:o zaproponuj mu nowy tv, powiedz, ze raty wezmiesz na siebie:classic_cool:

no mnie akurat nie stać na taki. Nawet na raty kosztowałby mnie wiele wyrzeczeń, ale nie pozostaje mi nic innego. Nie wiecie czy takie coś można naprawić? Da się wymienić ekran LCD?

Gość lubisz trojmiasto

Gość Dropship
Jakkolwiek zabrzmi: chcesz udobuchać na chwilę? Słaba myśl, bo jak znowu taki numer odwalisz o duperelę to co? Przeproś szczerze, powiedz że niechcący ... i powstrzymuj się na przyszłość od głupich ataków złości nie wiadomo czemu (tak, to nas NAJBARDZIEJ irytuje). Czyli w skrócie: zastosuj plan długometrażowy, a teraz pocierp chwilę.

Gość pomin UDOB
i masz odpowiedz:classic_cool:

Gość 34...
na jego miejscy jednek kazałabym ci go odkupic :O niechciałas, wiem....ale głupo wyszło!! TV to nie jest tani spzret, zwłąszcz ajesli był drogi nazbieraj i odkup

Gość Kingston
Cud LCD polega na tym, że każdy monitor każdej firmy ma swą specyfikę, materiły i technologię konstrukcji, stąd wymiana panelu na 95% odpada z gry.

Gość 34...
zrób mu loda, wysił się na coś extra, zrób mu dobrze................pkaz się z najlepszej sexi strony kup piwo, zrób pzrekąski to facet!!! ;) a potem spróbuj odkupic tv

Gość A kukuuu
to jest to :D

Gość hmm hmmm hmmmmm
i co, udało się?

dzięki za rady ;-> :-) Nie było tak źle jak myślałam. Ja się bardziej przejęłam od niego i strasznie się poryczałam :-p. Powiedział, że "są gorsze tragedie na świecie. TV to tylko przedmiot". Jednak humor nam się dziś zepsuł po tych wrażeniach i na firmowe ostatki do Lemona nie poszliśmy. Byliśmy w Arkadii po nowy sprzęt. Będzie mieć jeszcze większy TV i jeszcze więcej Hz i jest cały happy :) tylko w sumie szkoda 6-miesięcznego TV