Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefefre

tacy są faceci !!

Polecane posty

Gość sefefre

Napisałam wczoraj ogłoszenie w pewnym portalu, że szukam fajnego chłopaka, żeby się spotkać itp. odpowiedzi do tej chwili 12 Ale coś mnie tknęło, czy oby te same osoby nie wypisują do każdej dziewczyny... i napisałam z 3 godziny temu drugie ogłoszenie o treści "szukam faceta na dziś wieczór na seks" odpowiedzi jest już 24 i niektóre meile się powtarzają z tamtego pierwszego ogłoszenie :o masakra :o

Hah. A czego się spodziewałaś?! Są z Tobą czy co? Próbują po prostu zwiększyć swoje szanse. Laski, które te ogłoszenia dają też przepisują się z kilkoma faceta,i naraz. Księżniczka :o

Gość DenishBoj
Zadaj sobie pytanie: Jaki moze byc portret psychologiczny takiego faceta - fajnego? Poza tym najlepsza - pierwotna metoda selekcji jest, imo, czat, bo mozna w ciekawy sposob przeanalizowac tresc, np. bledy ortograficzne, skladnie zdania - co w duzym stopniu swiadczy o danej osobie. Pozniej oczywiscie mozna skorzystac z rozmowy telefonicznej, skype ... a na koncu spotkanie. Tylko, ze ten proces troche czasu zajmuje.

Gość buond
No co ty DenishBoj gadasz? Gdzierz tam buondy o czemś świadczom. To pżecież zópełnie wyklóczone! :P

Gość ewrwrqwer
"Nie szukaj porzadnych facetow na portalach spolecznosciowych bo z pewnoscia ich tam nie znajdziesz..." Nieprawda. Mojego męża poznałam na Sympatii. Jest świetnym facetem - spokojny, wierny, ambitny, pracowity, kochany, inteligentny i przystojny. Chociaż muszę przyznać że zanim go poznałam, minęło mnóstwo czasu, pisałam z naprawdę wieloma facetami, z niektórymi się spotkałam. Niektórzy szukali tylko szybkiego numerku, niektórzy byli koszmarnie głupi, inni mieli dziwaczne poglądy, inni notorycznie kłamali, część miała dziewczyny/żony.... Fakt że sporo facetów w necie to ćwoki.... Kłamią, chcą tylko zamoczyć. :P Ale warto szukać. W końcu znajdziesz.

Gość d s s
aa włąśnie!! ciekawa byłam ale juz chyba znalaqzłam odpowiedz :) Szkukam faceta, normalnego, chce związku, bliskości, życia we dwoje. Sexu tez ale z miłości! mam 30 lat i jestem wdową (od kilku lat) doiero teraz odetchanełam i jestem gotowa na miłść WSZYSCy mi radzili - szukaj na portalach................:O

Gość ewrwrqwer
"pierwotna metoda selekcji jest, imo, czat," Zależy dla kogo. Ja jestem osobą po pierwsze dla której wygląd jest ważny (w sumie uważam że dla każdego jest ważny, bo trudno stworzyć związek gdy ktoś Cię odpycha) - a na czacie zdjęcia nie widzisz. Po drugie - strasznie trudno mi dawać kosza. Więc w sytuacji gdy ktoś na czacie jest fajny, a potem widzę zdjęcie i wiem że to nie to - nie wiem jak z tego wybrnąć. W sytuacji gdy od razu widać zdjęcia, jest o wiele prościej. Do tego widać też opis tej osoby - można popatrzeć czy robi błędy i jak pisze o sobie... I jeśli ktoś nie pasuje to się po prostu do niego nie pisze...

Gość d s s
ewrwrqwer----------ile tak szukałąs?? moja kolezanka tez tak znalazła...tez trafiała na debili ,.... eeee ale to chyba nie dla mnie:O nie chce mi się w ten sposób, nie mam do tego przekonania, a to już źle

Gość DenishBoj
Ale w portalu nie ma niczego zlego - to takze zbiorowisko ludzi. Szkopul w tym, kto na owych portalach przesiaduje. buond - Twoje bledy wskazuja na to, ze masz poczucie humoru, a nie braki w wyksztalceniu :P Odpowiednia analiza tresci to klucz do sukcesu ;)

Gość DenishBoj
ewrwrqwer - jak to nie widzisz? Przeciez to, jak ktos wyglada - czy jest atrakcyjny, czy tez nie - wynika z mysli znajdujacych sie w jego glowie. A te mysli mozna bardzo latwo poznac zadajac odpowiednie pytania :) Oczywiscie zawsze mozna poprosic o fotke, ale, imo, wiecej da odpowiednie zadanie pytan i poznanie tej osoby, bo sama fotka nie oznacza atrakcyjnosci, wszystko kryje sie w psychice.

Gość buond
DenishBoj - wybacz łaskafcze ale obrarzarz moje braki w wykrztauceniu. A solidnie na nie pracowauem i takiej ujmy pży kobietach nie mogę puścić gadem.

Gość ewrwrqwer
Jeśli zliczyć wszystko razem to... parę lat. :O Pierwszy raz profil na sympatii zalożyłam 8 lat temu, gdy miałam 22 lata. Byłam tam parę miesięcy, same rozczarowania... Potem poznałam kogoś na żywo, i przez rok gdy byłam w związku - nie byłam na sympatii. Po rozstaniu założyłam kolejny profil... znów sami idioci. Poznałam wtedy kogoś w necie, ale zupełnie przypadkowo, na jakimś forum - był z tego związek 2-letni, mieszkaliśmy razem. Po rozstaniu znów profil na sympatii... wtedy już w pierwszym tygodniu poznałam fajnego faceta (na tym portalu), ale spotykaliśmy się tylko pół roku. Kolejny profil... Rozczarowania... Usunięcie profilu.... Zalożenie profilu... Usunięcie profilu.... Założenie profilu... Idioci, idioci, idioci, aż..... trafił się ON. Spotkanie po miesiącu, po pół roku zamieszkaliśmy razem, po roku ślub.

Gość ja meza poznalam na czacie
ale najpierw tez pisalam z kilkoma naraz:> randki czasem po 3 w dzien:P seleckja naturalna..wygra najlepszy

Gość sefefre
o matko, non stop teraz piszą :o czy to byłoby bardzo chamskie, gdybym się z wszystkimi umówiła i ich wystawiła ? ;)

Gość ewrwrqwer
"czy jest atrakcyjny, czy tez nie - wynika z mysli znajdujacych sie w jego glowie. A te mysli mozna bardzo latwo poznac zadajac odpowiednie pytania" No... tu się mylisz. Zdarzały mi się randki z facetami których zdjęć nie widziałam. I większość z nich określała się jako "przystojni", "mający powodzenie", sprawiali wrażenie pewnych siebie, swojej wartości... A potem na spotkanie przychodziło np. coś sapiącego i łysego 165 cm, 90 kg. Faceci mogą być bardzo pewni siebie nawet gdy są pasztetami. Zdjęcie JEST WAŻNE. Poza tym są różne gusty... Jeśli facet jest dla kogoś atrakcyjny, to dla mnie wcale nie musi być tak postrzegany.

Gość DenishBoj
ewrwrqwer - jak juz wspomnialem, odpowiednie pytania, ich ilosci i analiza tresci sa kluczem do sukcesu :) Ja sie interesuje psychologia i dzieki temu, na podstawie odpowiednio przeprowadzonej rozmowy, jestem w stanie odkryc, czy kobieta jest atrakcyjna, czy tez nie (fizycznie - co nie laczy sie w zaden sposob z ogolna atrakcyjnoscia).

Gość buond
sefefre - ale wystawiła ich w jakim celu? Bo zakładając, że są wśród nich różni, to wystawiła byś też takich, którzy na to nie zasługują. Chciała byś, żeby Cię ktoś tak potraktował. Pżeprarzam za wrzystkie buony powyrzej, ale poprafnie strażnie wolno mi idzie, wienc jurz tak napisauem.

Gość ewrwrqwer
"jak juz wspomnialem, odpowiednie pytania, ich ilosci i analiza tresci sa kluczem do sukcesu" to jest nieprawdą, nie wiem dlaczego takie bzdury piszesz :O Są ludzie atrakcyjni, ale zakompleksieni, którzy opiszą siebie jak potwora. I są potwory które same siebie będą wychwalać pod niebiosa. A nawet ktoś atrakcyjny dla kogoś może nie być atrakcyjny dla mnie. Przykładowo jakiś Zresztą - róbcie jak chcecie. Ja uważam że zdjęcie jest bardzo ważne.

Gość ewrwrqwer
nie dokonczylam zdania... Przykładowo jakiś śliczniusi, dziewczynkowaty chłopczyk wyglądający jak obecny model na wybiegu jakiegoś homoseksualnego projektanta mody - pisałby o sobie w samych superlatywach, pdoczas gdy w moim typie są męscy, szerocy w barach faceci.

Gość DenishBoj
ewrwrqwer - ja wiem, ze musi byc dopasowanie "wygladem" :) Ale wiem, ze sam wyglad to nic, 0, null ;) Nawet najepiekniejsza kobieta na swiecie, z nieodpowiednia (dla kogos) psychika, nie bedzie w ogole pociagala.

Gość buond
Tu się zgodzę z niewymawialnym nickiem na e. Widać bardziej jak ktoś siebie postrzega. Ale też widać, przy większej rzece słów, albo ich morzu, co ktoś sobą reprezentuje. To wyłapać można. Przeważnie już łatwo na początku "odstrzał" wyznaczyć.

Gość ewrwrqwer
"Ale wiem, ze sam wyglad to nic, 0, null " Tak samo jak fajny charakter z odypchającym wyglądem to nic, 0, null

Gość ewrwrqwer
"Nawet najepiekniejsza kobieta na swiecie, z nieodpowiednia (dla kogos) psychika, nie bedzie O WOGOLE POCIAGALA." No z tym to chyba żartujesz. A od kiedy kobieta musi mieć odpowiedni charakter, aby facet mógł ją puknąć? Chyba że mówisz o długim związku.

Gość DenishBoj
"Tak samo jak fajny charakter z odypchającym wyglądem to nic, 0, null" - no wlasnie nie, bo Twoj obraz charakteru ... nakresla niejako wyglad :) Nie sadzisz, ze osoba, ktora kocha swiat, ludzi - woli aktywnosc, niz biernosc, dzieki czemu sporo czasu spedza poza domem, i ciezko by jej bylo wazyc 150kg. I z drugiej strony - gdyby taka osoba byla nieatrakcyjna fizycznie, to, w wiekszosci przypadkow, stronila by od ludzi.

Gość buond
A to Ty mówisz pod kątem (kontem :P) puknięcia? No nie wiem, pukacz ze mnie żaden, ale plastik-fantastic w stylu sławna Jola R. bym nie puknął, bo nie czuł bym się komfortowo, w nie swojej bajce. Więc chyba nie do końca tak jest.

Gość ewrwrqwer
I jeszcze moja rada dla autorki: Przez moje długie przebywanie w necie, na portalach randkowych itd... nabawiłam się nieładnego "zmianierowania" - dotyczy to absolutnie każdej dziewczyny która dość długo przebywa na portalu randkowym. Mianowicie poprzeczkę ustawia się coraz wyżej. Spotykasz samych idiotów, zaczynasz więc ich szufladkować, rozróżniać (lub wydaje Ci się że rozróżniasz) typ ludzi już po pierwszym zdaniu, poza tym kobieta na portalu randkowym dostaje naprawdę dużo listów (w przeciwnieństwie do panów), więc może wybierać i wybierać..... i ona o tym wie i staje się niesamowicie wybredna. Tak jak w początkowym okresie odpisywałam każdemu, tak - im byłam dłużej - tym coraz wybredniejsza się robiłam. Doszło do tego że gnoiłam facetów którzy zagadywali mnie w stylu "hej, co slychać" - bo dla mnie to było banalne, infantylne, uważałam że powinien się bardziej wysilić. Szukałam kogoś oryginalnego, kto już pierwszym zdaniem mnie oczaruje. Ale ... jest całkiem prawdopodobne że taki "czaruś" jest typem bawidamka, który tak dobrze zna kobiety, że wie jak powinien je zagadywać. No dobra, ale suma sumarum..... Mój mąż zagadał mnie zdaniem: "cześć, jak mija dzień?". Na co odpisałam mu że wygląda na inteligentnego, a okazuje się inaczej, że takie teksty są głupie i niskie. On mi odpisal też coś ostrego i koniec. Fajny początek znajomości? Po 3 dniach pomyślałam że może byłam dla niektórych facetów niegrzeczna i odpisałam do pierwszego - właśnie do niego. Tego wieczoru rozmawialiśmy przez telefon ponad 5 godzin - już wtedy wiedziałam że to jest to. Podsumowując - dawaj szansę miłym facetom. Nie podnoś bezsensownie poprzeczki. Właśnie za jednym niepozornym zdaniem może kryć się ktoś naprawdę wspaniały.

Gość ewrwrqwer
"A to Ty mówisz pod kątem (kontem ) puknięcia?" No jeśli napisał że W OGOLE NIE BĘDZIE POCIĄGAĆ... (a dla mnie pociąg to pociąg seksualny) - to chyba chodzi o puknięcie, nie?

Gość jestem ciekawa czy autorka
jako porzadna dziewczyna odpowiedziała tylko jednemu, czy tez jak kurwa odpowiedziała wszystkim???

Gość ewrwrqwer
"Nie sadzisz, ze osoba, ktora kocha swiat, ludzi - woli aktywnosc, niz biernosc, dzieki czemu sporo czasu spedza poza domem, i ciezko by jej bylo wazyc 150kg." Waga to nie wszystko. Może mieć brzydką twarz. Albo atrakcyjną twarz dla kogoś, ale dla mnie odpychającą. Przykładowo taki Paweł Deląg uznawany za amanta - jest kompletnie nie w moim typie. Cokowliek napiszesz o tym - nie zgodzę się z Tobą. Mogę gadać z kimś latami i nadal nie wiedzieć czy AKURAT MI SIE PODOBA. Decydujące jest po prostu zdjęcie. I tyle.

Gość DenishBoj
ewrwrqwer - OK, rozumiem, tak masz :) Aczkolwiek ... nvm ... to Twoje podejscie ;)