Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa2552

sen o zebach. !

Polecane posty

Gość onaaa2552

sniło mi sie dzis ,ze wypadł mi ząb była to czworka na dole ,ruszala sie a ja ja normalnie, spokojnie wyciagłam ,pozniej chcialam ja włozyc spowrotem ale sie nie udało i krew popłyneła ,dodam ze w snie ludzie byli tym przejeci a ja w sumie spokojna. Mowi sie,ze zeby to smierc ,mojej mamie sie raz snily i faktycznie ktos w rodzinie zmarł ,nie wiem czy byl to tylko przypadek ,czy naprawde cos w tym jest. zaczynam sie bac

Gość aaagnie
U mnie w rodzinie jak mojej mamie snia sie zeby, to ktos bedzie chory, np. przeziebienie

Gość ffffffffffffffffffffffffff1234
na kłopoty sie to sni. moje doswiadczenie.

miałam kiedyś bardzo podobny sen. tylko, że ja wyjęłam zęby od piątki do siódemki. zaraz poszukam ci w senniku

1. Zęby odnoszą się do mieszkańców domu, do osób bliskich i do zdrowia 2. Szok psychiczny wywołany śmiercią 3. Zapowiedź utraty drogiej osoby to wszystko pasuje do czwórek i do wyrywania zdrowych żębów

A jak już mówimy o snach... Mi dzisiaj śniło się, że moja babcia co chwile mówiła mi, że mam ładne paznokcie. W rzeczywistości nie mam za ładnych, ale ona zawsze miała zniszczone i łamliwe. co to może oznaczać? w senniku nic nie znalazłam I jeszcze jeden. Byłam w jakimś opuszczonym małym kościółku. Krzesła i wszystko było poprzewracane, ale niezniszczone. I wszędzie na ziemi były porozrzucane wsiorki chyba srebrne, przedstawiające symbole szatana i Boga. Jak się obudziłam czułam, że ten sen jest ważny, że zmieni coś w moim życiu Jeśli ktoś wie mam nadzieje, ze napisze coś o tych wisiorkach, bo bardzo mnie to ciekawi ;)

Gość onaaa2552
ja wlasnie tez ma uczucie ,ze cos sie stanie ,nie wiem tak od srodka to wiem :/ a zęby tez z doswiadczenia wiem ,ze to zły znak (jak pisalam mamie sie sniły i zmarł ktos z rodziny) i nie wiem czemu mam wrazenie ,ze to zwiazane z pewna bliska naprawde bliska osoba :( . nie wiem zyejmy w czasch rowinietej techniki itd. ale w znaczenie snow wierze. mam nadzieje ze sie nie sprawdzic nic z tych rzeczy