Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalkalaka

Otworzyć się przed facetem...

Polecane posty

Gość lalalkalaka

Jesteśmy ponad rok razem ale do tej pory nie otworzyłam się przed nim..bałam się, że go strcę, pokazując jak mi zależy. Poza tym zawsze gdy to ja zaczęłam okazywać uczucia, to faceci ode mnie uciekali... I wczoraj w końcu to zrobiłam-okazałam jak mi zależy, powiedziałam wiele...i teraz się boję, że znów spotka mnie rozczarowanie i oziębłość...:O Dodam, że mój chłopak też specjalnie nie okazuje mi uczuć...więc to ja pierwsza tak naprawdę się otworzyłam. Gdy zapytałam czy mnie kocha powiedział, że tak. Ale co miał powiedzieć? To wyznanie było przecież przeze mnie wymuszone:O.

Gość lalalkalaka
może teraz przestanie mu zależeć, skoro już wie że mnie bardzo zależy? Może się przestraszy?

Gość DenishBoj
Jesli nie kocha ... to po co masz sie oszukiwac i tracic czas? Chyba, ze tak wolisz.

Gość lalalkalaka
masz rację...muszę stawić czoło prawdzie. W końcu jesteśmy razem rok, więc mam prawo wiedzieć...

Gość DenishBoj
Przewaznie mam racje ... i zawsze madrze pisze ;) Sluze dalszymi radami.

Gość lalalkalaka
czyli jeśli nie kocha, to się teraz zacznie wycofywać, bo już jestem "zdobyta"?

Gość DenishBoj
Hmm ... ale to chyba "widac", czy kocha, czy nie ... przy codziennych "czynnosciach" :)

Gość lalalkalaka
jakie czynności masz na myśli? Jak jakoś "nie widzę" u facetów czy kochaja czy nie, może ślepa jestem na sygnały podprogowe...;) Jak mi się czegoś nie mówi wprost, to domyślanie się i zgadywanie strasznie mnie męczy... Niepewność mnie niszczy:(.

Gość DenishBoj
Eh ... to troche malo dobrze (pisze tak, zeby wydzwiek byl optymistyczny - uzywajac slowa dobrze), bo facet moze 1000 razy dziennie Tobie mowic, ze Cie kocha ... a zachowaniem tego nie bedzie okazywal. Analiza zachowania jest chyba bardziej efektywna w ocenie jego stanu.

"Czy Ty mnie kochasz?" to zajdurniejsze pytanie, jakie kobieta może zaać facetowi. :( Po pierwsze kobieta NIE powinna pierwsza wyznać facetowi miłości, a po drugie, jak już jednak to zrobi, to nie pytać się jego o takie rzeczy! :( Popełniasz takie ZASADNICZE błędy, a potem się dziwisz, że faceci od Ciebie "uciekają"? :P P.S. Jak facet Cię kocha, to Ty powinnaś to CZUĆ. A jeśli będzie chciał Ci o tym powiedzieć, to niech to zrobi sam, niczym nie przymuszony.

A jak możesz CZUĆ, że facet Cię kocha? Że liczy się z Twoim zdaniem, że Cię wysłucha, że poświęca Ci dużo czasu, że planuje różne rzeczy, że jesteś dla niego ważna. Również jak chce uprawiać z Tobą seks i uwielbia go. :)

Gość lalalkalaka
zgoda-kobieta nie powinna wyznawać pierwsza miłości. Ale po przeszło roku ma chyba prawo wiedzieć co czuje do niej partner? Bo jeżeli nic, to po cholerę tracić z nim czas?