Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crickettt

pochwale sie

Polecane posty

Gość crickettt

no wlasnie jak w temacie pochwale sie a raczej otworze Wam oczy jak zdzieraja w Polsce na telekomunikacji. Wczoraj kupilam sobie telefon w sieci komorkowej( przeszlam na inna niz mialam dotychczas) w bardzo dobrym planie. Miesiecznie plan juz z taxem bedzie mnie kosztowac 51 dolarow ( moja dzienna stawka zarobkow to ok 180 dol). W planie tymze mam rozmowy 24/7 za free, teksty 24/7 za free, global texting 24/7 za free, internet w tel 24/7 za free plus 30 min rozmow z roamingiem za free :) W polsce to by bylo niemozliwe prawda???

Gość wyjaw tę tajemnicę
a o czym ty z tym roamingiem rozmawiasz? :D

Gość crickettt
sorki chodzilo mi z tym roamingiem ze moge zadzwonic do polski np te 30 min za free (wliczone w plan) dodatkowo jeszcze moge zmieniac plany nawet co miesiac i nic mnie to nie kosztuje :) tylko za tel musialam zaplacic nie wiem jak to sie im oplaca ale jakos siec prosperuje

Przyjdzie to i do nas, to tylko kwestia czasu. Już i tak operatorzy prześcigają się w wymyślaniu coraz bardziej atrakcyjnych dla klientów ofert i promocji...

Gość crickettt
pochwalę się Wam również tym , że moją pochwą jest zainteresowanych ok. 200 chłopaków z całej Europy

Gość z ta pochwą nie szalej juz