Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subedition

kobiety , z jakiej subkultury faceci wam się najbardziej podobają?

Polecane posty

Gość subedition

lub z jakiej chciałybyście mieć faceta? :)

Gość pomidor z majonezem
subkultury są dla młodzieży, kobiety lubią facetów a nie pajacy!

Gość Czikitaaaaaaa
Najlepiej, żeby nie był związany z żadną subkulturą. Wolałabym, żeby był wolnym człowiekiem, a każda subkultura w mniejszym lub większym stopniu wiąże się z ograniczeniem wolności.

Gość blackpearl20
Hmm ja uwielbiam długowłosych... w czarnych skórach z gitarą elektryczną w dłoni...

Rockmeni jak już;) metale też są całkiem fajni, te długie włosy...zgubiły mnie - wyszłam za jednego:)

Gość subedition
do pań , które nie uważają subkultury za coś pozytywnego : subkultura nie dotyczy ograniczenia ani tylko młodzieży, to także specyficzny sposób rozumowania i odbierania świata oraz styl ubierania - nie musi się kojarzyć negatywnie , a większość facetów , którzy nie mają stylu po prostu tonie w masie szarości.......:)

Gość do blackpearl20
ja też. i taki jest mó mąż:-)

Gość przystojni piloci
wojskowi :P innych nie toleruje. kiedys to byli metale , punki ale dzis kreca mnie prawdziwi faceci, z meskim zajeciem i przyszloscia a nie jakas niedojrzala dzieciarnia :P

Gość blackpearl20
Heh! No ja niestety też przepadam, jak widzę długowłosego... panowie czemu was coraz mniej z długimi piórami po ulicach chodzi? A tak na marinesie, to szczytem szczytów byłoby gdybyśmy mieli jeszcze harleya i jeździli nim na jarocin, albo woodstock... :)

fakt,długie włosy i zarost aż się rozmarzyłam...szkoda że tacy do mnie nie zarywają:(

Gość dresiarze

Gość do blackpearl
dziecko a ile Ty masz lat? pewnie nie wiecej niz 22 :P ja mialam takie zajawki gdy mialam 17-18 lat. teraz wiem ,ze to bylo dziecinne . koles na harleyu , dugie wlosy (kiedys mnie kercily dzis mnie odrzucaja. facet musi miec ladnie przystrzyzone wloski :) ) - rockman raczej nie zapewni ci "normalnego" zycia, rodziny, przyszlosci. to wieczne dzieci, marzyciele, wolne duchy. mysle ze i ty kiedys dorosniesz

Gość do do blackpearl
a może ona nie chce żyć utartymi schematami? :)

Gość blackpearl20
Tak, masz rację, nie mam 22 lat... tyle że to nie jest moja "zajawka"... tacy faceci zawsze mi się podobali i będą podobać czy tego chcę czy nie. Długie włosy to mój taki mały fetysz i wg mnie facet wygląda w nich nadwyraz męsko i baaardzo mi się tacy podobają. A czy ja gdzies wspominałam że oczekuje od faceta "normalnego życia"? Ja też jestem marzycielką i wolnym duchem, wiec odpowiadałoby mi takie życie... a jeśli nie to byśmy sie rozstali jak ludzie... ja tam nie widzę problemu...

Gość humoreski
littleinlittlesensitive - kogo fotkę wkleiłaś w stopce?

Gość do blackpearl
ILE MASZ LAT??????? nie mozesz mowic ze zawsze tacy faceci beda cie krecic! nie mozesz tego wiedziec! ludzie sie zmnieniaja! a gusta z nimi! wiem co mowie. ja kiedys bylam zacieta punkowa, gralam i spiewalam w kapeli. mialam fiola na punkcie facetow w dlugich wlosach i w skorze! jezdzilam na woodstock, jarocin. zylam tak 6 lat. dzis? dzis jestem zupelnie inna osoba. zycie zweryfikowalo moje poglady i upodobania. kiedys wszem i wobec glosilam tolerancje. wyjechalam za granice. juz nie jestem tolerancyjna i uwazam ze ludzie ktorzy nie doswiadczyli pewnych rzeczy na wlasnej skorze nie powinni rzucac tego typu hasel bo to hipokryzja. dzis jestem w wojsku. mam dziecko.. moze nie mam normalnej rodziny ale nie ma nawet sladu po tamtej dziewczynie, tamtych chlopcach , planach i upodobaniach. dzis czasem tylko napisze wiersz albo zagram cos na gitarze ale to juz nie to samo :/ nie mam nic do twoich upodoban bo je rozumiem ale nie pisz ze zawsze bedziesz taka miala. kazdy kto tak napisze bedzie w moich oczach hipokryta

Gość koocham dluugie wlosy
o ja! widzę że nie jetem sama też ubóstwiam długie włosy u facetów, tylko dlaczego tak mało jest długowłosych? :( :( :(

Mój ma długie włosy ale jest juz po 30 tce i zaczynają mu wyłazic:) No trudno co poradzic:)

Gość no to jesli chodzi o podobanie
to rockmeni, troche punki, dredziarze...choc bardziej mnie krecili kilka lat temu gdy bylam mlodsza:classic_cool: A co do "mienia" faceta z subkultury to wolałabym takiego "po rockowych przejsciach"...a wiec trochę utemperowanego niespokojnego ducha:P

Gość miałem ale wyłysiałem
😭

szacun dziewczyny, miło wiedzieć że mam tu tak zacne towarzystwo, a nie jakieś różowe lampucery skaje nierdzewy:)

Gość Musze przyznać
że gitara basowa u faceta dziala niczym afrodyzjak:classic_cool:

Gość rogalik.
na pewno nie metroseksualni...wystarczy