Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subedition

kobiety , z jakiej subkultury faceci wam się najbardziej podobają?

Polecane posty

Gość do blackpearl i reszty
czy uwazasz zatem ze te ktore nie wzdychaja to dlugowlosych sa lampucerami? :P bez sensu. dlugie wlosy sa dla kobiet :P

Gość Co do wlosow
to jest mi to w zasadzie obojetne (byle nie wygolony na łyso) ale uwielbiam rockowy styl ubierania sie u facetów ;D

A dlaczego są dla kobiet ??? Gdzie jest taki przepis? Zatem wszystkie krótkowłose panie od dziś zostają oficjalnie uznane za facetów:).

Gość pomidor z majonezem
nie podzielam waszych zamiłowań do długich włosów, dla mnie to takie niemęskie, niechlujne

Gość blackpearl20
Po pierwsze, nie emocjonujmy się tak bo na prawdę nie ma o co... Pytasz ile mam lat... 20, tak wiem, wiem, zaraz będzie e jestem g*wniarą i nie wiem nic o życiu... każdy mi to mówi... być może tak jest, nie wiem... życie będzie weyfikowało. Ja nigdy nie byłam zacietą pankówą, na woodsotck i jarocin jeździłam sporadycznie, żyję tak już 20 lat... dziś nadal jestem tą samą osobą. Życie cały czas weryfikuje moje poglądy (aczkolwiek jeszcze na żadnych sie nie przejechałam. Myślę że jak na mój wiek mam dość stabilny fundament moralny który pomimo że powstawał w bólach, to na dzisiejszy dzień jestem z niego dumna. Co do moich upodobań... chyba nie wyraziłam sie dość jasno... długie włosy to wręcz mój fetysz... i nawet jeśli facet nie jest rockmenem czy punkiem a ma długie włosy to taki również będzie mi się podobał... i naprawdę ciężko mi jest uwierzyć w to że kiedyś będzie inaczej... tak jak cieżko mi jest uwierzyć w to że z dnia na dzień przestanę lubić truskawki... Poglądy mogą mi sie zmienić, aktualizować sie po prostu... a upodobania?

Ala_Bez_Kota a łysy z dziarami ale bez kolczyków i bródką może być??

Gość mnie najbardziej kreca
goscie z subkultury YUPIES

Gość ha ha ha ha ha ha
utarlo sie w kobiecej glowie ze facet noszacy skore i dlugie wlosy to ideal meskosci...brutal. a czesto to guzik prawda. czesto ci wlasnie smigajacy w skorze to cioty i niedojdy zyciowe. ale taka jest wlasnie ludzka psychika.. mysli schematowo...robiac nam psikusy :P Narodowy Psycholog

depesze goci ( ale ni te ekstremalane wersje) metalowcy harleyowcy fani electro ogolnie wszystko co zwiazane z ciezkim, mrocznym brzmieniem.

Gość jola z płocka
z bmw ze złotym łańcuchem na piersi i odlot:)

Narodowy Psycholog , jakbyc przeczytał topik to byś wiedział, że twoja wypowiedź była nietrafiona:), my tu nie podniecamy się brutalami i macho w skórach tylko mówimy o wizerunku.

Gość blackpearl20
Do koleżanki od lampucer... Czy w mojej wypowiedzi chociaż raz użyłam jakiego kolwiek obraźliwego słowa odnoszącego sie do kobiet które preferują inny typ mezczyzn? no dała bym sobie głowę uciąż ze raczej nie! Jak ktoś lubi dresiarzy, dandysów ;P czy skate`ów czy skinów to nie mój interes... wypowiadam sie wyłącznie co do moich preferencji!

Gość sado-maso to jest moja kóltura

Gość co do macho i brutali
to chyba raczej tyczy sie wizerunku pakerów?:P

Lampucery to też taka subkultura kobieca :), inaczej zwane blacharami bądź w własnym otoczeniu po prostu "dupami" poneiważ często męski odpowiednik w tej subkulturze to zaliczający lampucery misterny cham:)

Gość zosia samosia z co z tego
a ja to qrwa nie tubie takich pojebanych skurwieli co tylko klną

Gość co do punków
to jakos czuję do nich sympatię mimo, iż nie utożsamiam się z tą subkulturą. Ludzie sie ich boją a to generalnie sympatyczni ludzie, z ktorymi mozna fajnie pogadac ;)

Gość do blackpearl
:D zycie weryfikuje i czesto ci najbardziej zaciekli , najbardziej pewni siebie zaczynaja zmieniac swoje postawy. wiele musisz jeszcze w zyciu zobaczyc , przezyc. piszesz o "bolach" ale wydaje mi sie ze o tych prawdziwych jeszcze nic nie wiesz. ja dzis widze jak dziecinne byly niektore moje postawy. fundamenty ktore tkwily we mnie od dziecinstwa do dzis we mnie sa. te najwazniejsze trwaja. nie oszukuje, zawsze najpierw jest przede wszystkim drugi czlowiek itp. jednak po tym co przezylam, po tym co widzialam wiem ,ze wiele rzeczy to poprostu pierdoly. nie mozna w wieku 20 lat twierdzic ze za 30 lat bedziesz tym kim jestes dzis bo na pewno sie zmienisz. pewnie wybuchniesz kolejnym slowotokiem o tym jaka tyjestes niezmienna , pewna siebie itp Ja juz waze slowa, nie mowie o rzeczach , co do ktorych nie moge miec pewnosci. gdy gina twoi przujaciele , rodzina to zaczynasz widziec inaczej zycie... mozesz mam popsuta psychike... nie wiem. ale to co przezylam i tak uczynilo mnie madrzejsza i ciesze sie ze nie jestem juz tamta nic niewiedzaca (tak naprawde ) o zyciu dziewczyna

Gość a mnie podoba sie
subkultura swiadków jehowy

Gość AJAJCIK
Byc z DRESIARZEM to obciach!!! i to jeszcze jaki! Najlepiej to taki co jest serio i lubi tanczyc, i zatanczy z toba pop hiphop i nawet disco polo, wazne zeby bawic sie dobrze. Czy ty chcesz cos robic tylko dla kobiety??

Gość 6443327
homo erectus.

Gość kasiar90
Dresiarze:D Luz,radosc z zycia, HH, .....wszystko co Kocham:)

Gość nowa wiadomosc
FACET Z DLUGIMI WLOSAMI TO TAKI FACET CO JEST BEZDOMNY I NIE MA KASY NA FRYZJERA, bLEAH, NIE MYJA SIE I TE WLOSY SA TAKIE TLUSTE, W KROKU TO JUZ NIE MOWIE. MNIE SIE PODOBAJA FACECI Z KROTKIMI WLOSAMI, MOZE BYC JAKIS WARIACKI PANK NA KROTKICH. NOI FACET NORMALNY JAK Z WIEKSZOSCI OJCOW, BO PRZECIEZ FACET CO JEST DRESIARZEM CZY METALOWCEM, NIE WYOBRAZAM SOBIE ZEBY BYL TATUSIEM

Generalnie podobają mi się faceci w klimacie rockowo-metalowym. Co do włosów, długie są ok ale wolę, żeby facet jednak miał krótsze ode mnie ;) sama mam do ramion...najlepiej, żeby była taka czupryna którą można potarmosić :D najlepiej, żeby facet był po prostu sobą i nie zamykał się na świat, tkwiąc w swoim własnym, hermetycznym światku-a często przedstawiciele subkultur tak właśnie robią. Aha, też lubię motocykle i motocyklistów-ale niekoniecznie harleyowców, właśnie ze względu na tą hermetyczność ich światka i lans.

Gość mi tez w klimacie rockowym
w ogole podoba mi sie styl Małaszynskiego. nie przepadam zbytnio za nim jako aktorem ale styl ubierania ma naprawde fajny:P