Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich

nie moge wyslac maila do stanow

Polecane posty

Gość dsfvsdf
ty czubie jeden założ konto google gmail a nie z polskich Poczta Polska

Gość ty czubie wyżej
a bo to dżimejl taki zajebisty jest? taaa, bo HAMERYKAŃSKI!

Gość do wszystkich
czubie jeden hmmm akurat zalozylam i nic tez nie wysle no !!!! to ta wiadomosc Delivery to the following recipient failed permanently: Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 tu adres...User unknown (state 14). ----- Original message ----- MIME-Version: 1.0 Received: by 10.231.5.23 with SMTP id 23mr876137ibt.45.1259433037711; Sat, 28 Nov 2009 10:30:37 -0800 (PST) Date: Sat, 28 Nov 2009 19:30:37 +0100 Message-ID: Subject: From: To: Content-Type: multipart/alternative; boundary=00151773da30d4c7f40479729a71 ladaco ale filozof z ciebie

Gość do wszystkich
nie bylo mnie chwilke , no i luknie ktos?

Gość do wszystkich
not o dzieki ech..........

Gość do wszystkich
????????????

Gość paranoik z nerwica
ladaco hmm napisales ze dzis wszystko mozna..moze wiec jednak mozna tez nauczyc sie ortografii

mozna ale mnie to wcale w zyciu nie przeszkadza...jak widać to raczej tobie przeszkadza to we mnie ...

Gość Aslan
Załóż konto na wp.pl i na pewno dojdzie. Ja kiedyś lata temu tez tak mialam jak wysylalam przez poczta.fm. Na wp dojdzie na 100%.

Gość do wszystkich
nie zalewam powaga, nawet nie o to chodzi ze ja nie moge wyslac, czekalam tydzien na maila od znajomych no i wczoraj dzwoinili czy maja dobry adres bo ich maile do mnie wracaja itp, identycznie jak u mnie, moje tez nie pojda, albo oni cos maja ze swoja skrzynka, ja wysylam i na bank mamy dobre adresy

Załóżcie sobie obydwoje maile na normalnym gmailu, może podziała? A jeśli nie, to przerzućcie się na komunikator, choćby skype'a, nie sądzę by z nim jakieś problemy były...

Gość do wszystkich
jezu MAM JUZ KONTO NA GMAILU I NIE WYSYLA MI, a skype odpada w tej syt

Gość Aslan
Załóz to konto na wp.pl. Moze byc tez trudno czasami jak oni mają na aol-u. Tak mi nie dochodziły tez z Niemiec.

Gość do wszystkich
nic to nie daje ,bez sensu, jutro maz wysle z pracy tam ma maila firmowego itp, wiec zobaczymy jak nie to widac u znajomych coz nie gra, poddaje sie