Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolla8787

testy owulacyjne

Polecane posty

Koralinaaa czy ty tu jeszcze zagladasz?? Robilam dzis test a znow wyszedl mi pozytywny...!!!! Kurde nie wiem co juz mam o tym myslec

Gość Koralinaaa
Już jestem, sorki ale dopiero wstałam ;) Ja mam cykle bardzo rozregulowane (po hormonach, którymi leczyłam torbiel)poprzedni cykl miałam 19-dniowy, a teraz pierwszy test pozytywny wyszedł mi w 9 dc więc ten cykl zapowiada się na 23 dni. iiiiiii zdążylam zrobić dzisiaj test owulacyjny - który tak jak tobie wyszedł pozytywnie !!! może będziemy mialy mega-owulację ;) a tak na serio to wczoraj wieczorem bardzo bolał mnie lewy jajnik - więc może owulacja już za mną. zrobię następny test zanim się położę spac. póki co współżyliśmy tylko w pierwszy dzień pozytywnego testy - bo wczoraj miałam nockę i wogóle się nie widzieliśmy, ale dzisiaj będzie replay ;)

Gość Koralinaaa
Hej Pragnienie... i co tam u ciebie?

Gość Pragnienie silniejsze
Karolinko mi dzis test wyszedl juz negatywny ale dopiero teraz w poludnie jak robilam mialam jeszcze pozytywny a pozniej przez jakies 15 minutek mialam dosc silny bol jajnika czyli owulka musiala byc dzis...:P Tylko teraz zastanawia mnie to czy sie wkoncu udalo;) Bo cos wyczytalam ze powinnam sie wstrzymac od sexu jesli jest pozytywny wynik ehhh

Gość koralinaaa
A gdzie to wyczytalaś??? pierwsze słyszę :o teoretycznie test wychodzi pozytywnie 24-36 h pzed owulacją, więc to najbardziej płodny czas! nie rozumiem dlaczego wstrzymać się od seksu w tym czasie jeśli chce się zajść w ciążę...

Gość koralinaaa
Pragnienie nie ma co za dużo myśleć na ten temat, tylko trzeba odczekać do testowania w kierunku ciąży ;)

Gość SyLa N
Gdzies w necie tak kochana ale chodzi mi ze dopiero po uplywie 12 godzin od owu trzeba zaczac dzialac ale wiesz w necie duzo glupot mozna znalesc a ja dzis juz 6 dzien z pozytywnym testem owu a i dodam ze teraz od 2 dni testuje inne ;p;p

Gość dariakol
Ze swojego doświadczenia w staraniu się o dziecko a mam go trochę to polecam test Ovu control. Jest szybki, rzeczywiście dokładny, cała metoda jest potwierdzona naukowo.

Gość gość
Nam się udało zajść w ciążę odkąd zaczęłam korzystać z Ovu Control, szybki i precyzyjny wynik, cała metoda polega na efekcie paproci, można sobie o tym w sieci poczytać.

Gość gość
Fajnym testerem jest ovu control bo ślinę zbiera a nie coś – gorszego :P mi się dużo łatwiej tutaj połapać i zbadać niż jak wcześniej z pasków korzystałam.

Gość gość
Wiesz co, nam się poszczęściło z zajściem w ciążę odkąd zaczęłam bardziej precyzyjnie dni płodne wyznaczać, korzystałam z metody na efekt paproci, chodzi o test śliny przez Ovu control, proste i wygodne rozwiązanie

Gość gość
Dla mnie dużym odkryciem ostatnio jest ovu control, pozwala lepiej monitorować cykl niż jakieś testy owulacyjne i inne takie średnio precyzyjne i jeszcze mniej wygodne sposoby

Gość gość
Hej, myśmy dość długo się starali o dziecko bez jakiś lekarzy itp. i nic. Dopiero jak zaczełąm wyznaczać sobie owulacje przez Ovu control to jakoś 2-3 cyklu się udało :> także tę metodę jak najbardziej polecam – wypróbowana na sobie.

Gość gość
Zainwestowałam w ovu control i pierwsze wrażenia z samej metody są super, w końcu nie muszę się męczyć z jakimiś paskami, gdzie tak naprawdę trudno było uchwycić ten właściwy moment żeby w ogóle badanie zrobić.