Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuuuuuuje

byłam dzisiaj w centrum handlowym

Polecane posty

Gość zwariuuuuuuje

tyle widziałam fajnych ubrań, jakbym mogła kupiłabym sobie z 10 rzeczy, ale musiałabym wydać majątek i tak kupiłam tylko jedne legginsy (te takie jakby skórzane). Dlaczego nie mogę kupić sobie tych sweterków, bolerek, spódnic i kozaków dllaaaaaaaaaczego ???????????? A te dziewczyny, które tam chodzą- wszystkie wypindrzone, modnie ubrane, skąd biorą na to kasę no?

Gość srajtaśma
ciesz sie ze masz wzrok zamiast marudzic

Gość Zal
Dają doopy za 2 zeta

Gość wez sie za robote
skad biora kase? pracuja poprostu. A ty masz prace?

Gość asdftrya
mieszkam w uk dzisiaj poplynelam z kasa,kupiłam chyba z 20 bluzek,swetry,kurtki buty łoooo ale cięzkie było:)taki słodki ciężar;)

Gość zwariuuuuuuje
galerianki pewnie też, ale też normalne dziewczyny. wiecie ile fajnych rzeczy widziałam? Tylko co z tego jak przeciętny sweter, bluzka, koszula nie wspominając o spodniach to około 100zł za każde. A ile jest teraz fajnych szalików i rękawiczek? Kupiłabym z 5 kompletów.

Jakże się cieszę, że u mnie w mieście nie ma centrum handlowego... Tak wielu dylematów mi zaoszczędzono :classic_cool:.

Gość zwariuuuuuuje
pracuje, pracuje ale jestem na tyle rozumna, że wydaje kasę na potrzebniejsze rzeczy niż ubrania, chociaż wolałabym odwrotnie :)

Gość grrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooo
moge cie zasponsorowac, co ty na dyskretne spotkania z zonatym milym mezczyzna 43 lata

Gość wez sie za robote
Bez przesady, co miesiac sobie cos kupuj bo chyba tego chcesz jak zazdrosnie patrzysz na inne kupujace dziewczyny.

Gość zwariuuuuuuje
staram się kupować coś co jakiś czas, ale co z tego jak za chwile widzę coś fajnego. Kupię w jednym sklepie bluzkę, idę do następnego i znów oglądam bluzki :) :)