Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechudzienczka

Nie chce Ci się przeczytać????

Polecane posty

Gość niechudzienczka

Ludzie narzekają,że chude jest brzydkie, nieatrakcyjne,a ja uważam,ze tak naprawdę zazdroszczą. Skoro krągłości są atutem, elementem atrakcyjności to dlaczego większość kobiet, dziewczyn raczej stara się schudnąć, nie przytyć? Wszędzie tylko reklamy jak tu łatwo, szybko albo efektownie schudnąć..., nie ma raczej reklam jak łatwo, szybko i efektownie przytyć. I to nieprawda,że reklamy tylko to promują, nieprawda! To same kobiety szukają sposobu na schudnięcie, reklama jest tylko odpowiedzią na te poszukiwania! Myślę,że gdzieś 85 % kobiet w Polsce chwyta się różnych sposobów,żeby tylko troszkę schudnąć, a jeśli nie szuka sposobu to ma komplesy na podstawie swojej sylwetki. A wchodząc na różne portale z artykułami o modelkach widac komentarze typu: kobieta musi mieć krągłości, modelki są odstarszające, chudośc jest odstraszająca! Modelki wygladają ładnie, nie odstraszające, nie oszukujmy się..., po prostu niektóre przesadzają, ale nie uogólniajmy. Takie modelki jak Vodianova, Rubik, Jagodzińska, Moss, Klum wyglądają naprawdę ślicznie i dziewczyny nie oszukujcie siebie i wszystkich wokoło,ze nie chciałybyście tak wyglądać lub nie wolałybyście wyglądać tak jak one niż tak jak wyglądacie(jeśli jesteście w tych ok. 85%)! Dobrze wiecie,że nie mają anoreksji,więc sobie nie wmawiajcie..., prawda jest taka,że po prostu zazdrościcie(ja też ;D

Gość Natrętna kobieta
Ale tylko Ty jedyna;)

dobra, podbije topik jesli sprawi ci to przyjemnosc :P napislalam ze Belucci jest ladniejsza od wszystkich tych wyzej wymienionych pan razem wzietych, ale to prawda ze kobiety sa zazdrosne o urode innych kobiet .

Gość DenishBoj
A najsmieszjniejsze jest to, ze ... czy masz -5kg, czy +2kg, niczego nie zmienia - z punktu widzenia normalnego faceta.