Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skoro

Czy jest...?

Polecane posty

Gość Skoro

Dzień dobry, czy jest Quo Vadis?

Gość SZSZSZSZS
Och, oczywiście, że jest już podaję :)

Gość Kazimierz Wielki
Dzień dobry, a co to za hulanki i swawole nocną porą?

Gość Aleksander Macedoński
Och, Kazimierzu, kompanie w dymitriadach, właśnie roztrząsamy z panem Wojciechem Korfantym pewien ważny problem, może pomożesz nam, SKORO ukończyłeś Akademię Krakowską i takiż to mądry jesteś...?

Gość zaganiacz zawodowy
jedzą piją, lulki palą... niektórzy trzeźwieją i cierpią:classic_cool:

Gość Kazimierz Wielki
A cóż to za problem? Chętnie pomogę, zwłaszcza panu Wojciechowi Korfantemu, którego bardzo cenię za jego dziurę. Pamiętam jakie fanaberie wyprawialiśmy za czasów naszej młodości. Teraz niestety już się starzeję - 30 kwietnia następnego roku będzie moje siedemsetlecie i już niestety nie mogę brać udziału w takich farmazonach. Lecz oczywiście nikt i tak nie pamięta o królu, który tyle dobrego uczynił dla Polski.

No dobrze. Myślę, że tak będzie najlepiej. Kazimierzu Wielki, oczywiście, że pamiętam o Twoich dobrodusznych czynach dla naszego kraju, ale czy nie uważasz, iż dla dzisiejszej Polski na pomoc za późno? Ach, ta dzisiejsza młodzież... Jeżdżą tymi autobusami, przepychają się, powodują korki na drogach... Hdzie tu sprawiedliwość i dawne, dobre czasy bez tego zgiełku dnia powszedniego? Tęsknię za mym dzieciństwem.

Gość Kazimierz Wielki
Miłościwy Aleksandrze, nie rozumiem, co masz do zarzucenia komunikacji miejskiej, Ja bardzo wielbię linię autobusu 81, jest wielce frywolna i ponętna. Co do korków na drogach, to są bardzo przyjemneme, zwłaszcza jeden taki, mrmrmr hihihi :)

Gość Stopa
Dzień dobry, poproszę 2 bileciki na 81

Och, w tej linii często czuję wszechogarniające mnie zdenerwowanie. I bardzo niezacne przygody. Pewnego dnia stałem sobie między siedzeniami, oczywiście zajmując całą przestrzeń moją obszerną szatą, naokoło siedziały jakieś młodziaki, żaki, z wielgachnymi torbami, racuchami, ślimakami, loczkami, i żadne to mi nie ustąpiło! W dodatku przegrałem z 81 w bitwie pod Solferino :( Ach, te dzisiejsze czasy...

Gość Kazimierz Wielki
Tak, tak... Jednak musisz przyznać, że czasem przyjemnie jest tam ponapierać na ludzi lub urządzić inne podobne fanaberie, przeżyć chwile pełne obaw i lęku lub uniesień miłosnych. Och... Chyba jednak nie jestem jeszcze taki stary. W każdym razie cieszę się, że tę niewygodną jazdę na bizonach zastąpiono komunikacją autobusową. No cóż... komuś jeszcze wymurować jakiś schron lub zamek?

Gość łohohohoh
Dzień dobry, czy są Krzyżacy?

Gość Pani Bibliotekarka
Och, dzień dobry, Adamie Stopo, niestety ktoś już wypożyczył...

Gość Kuśnierz
Dzień dobry, czy są nici do zszywania futer?

Gość Beata i Witek
Och, posiadam całą gamę nici do zszywania futer: grube, cienkie, ponętne, do wyboru do koloru! Jakie sobie życzysz drogi Kuśnierzu?