Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isanka

Jak podkręcić rzęsy bez zalotki, może dobry tusz podkręcający? problem z okulara

Polecane posty

mam dosyć długie proste rzęsy, noszę okulary i mam z nimi problem poniewaz pomalowane haczą mi o szkła. nie moge uzywać zalotki bo rzesy mam dosyć słabe i kiedys zalotka narobilam sobie problemów. nie chce z tuszu rezygnowac bo bez makijazu czuje sie tak dziwnie, zwlaszcza ze noszac okulary chce wygladac elegancko. moze jakis dobry tusz? taki z wygieta szczoteczka?

A ja ci polecam Manhattan podkręcający. nie pogrubia wcale, nie wydłuża a podkręca idealnie. i kosztuje między10 a 15 zł, w promocji w Naturze czesto jest. naprawde świetny tusz dla osób noszacych okulary. Sama je noszę, i mam też inny " sposób". maluję rzęsy , tusz obojętnie jaki i przyciskam je podgiete palcem chwilkę i sa podkręcone. Inny sposób- jakaś stara szczoteczka po zuzytym tuszu, ta wygięta. maluję obojetnie jakim tuszem a przyciskam je ta szczoteczką. ale po prostu uzywam jej zamiast oryginalnej. Te 2 sposoby to wtedy jak nie mam tuszu Manhatan.