Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brzydka na życie

Jestem za brzydka i siedze w domu, czekam aż bede odpowiadac standartom

Polecane posty

Gość filtrowana
też nie wychodziłam z domu przez trądzik. nawet zakupy wszystkie przez internet robiłam i jestem po kuracji aknenorminem i muszę powiedzieć, że wreszcie normalnie żyje. wiem, że to płytkie, że dopiero jak mi to zeszło z twarzy, dekoltu i pleców zaczęłam normalnie funkcjonować, ale naprawdę mialam już początki depresji od tego syfu. więc jak tak masz, to naprawdę polecam aknenormin

Gość za brzydka na zycie to
za stara na dziewice

Gość popros dermatologa
albo lekarza rodzinnego o sierowanie do laryngologa. Moja kolezanka miala tradzik i okazalo sie, ze to przez ropne migdalki. gdy je usunela wszystko bylo oki a ta to sie blakala od dermatologa do dermatloga pzez kilka lat. Idz tez do ginekologa i endokrynoga bo mozesz miec problem hormonalne i to dlatego ten tradzik. powodzenia!!! a jeszcze dodam, ze mydlo siarkowe jest dobre na tradzik

Gość ooooooooooooooo.llllllllll.ooo
jak też brałam Tetrysal, efekty takie sobie, dość powolna poprawa... Szczerze mówiąc, ja myślałam, że ten tetrysal, to jest właśnie tetracyklina... troszkę przestraszyło mnie to co piszecie, że antybiotyk może wywołać gronkowca. Błędne koło po prostu. A co do tego posiewu, to znaczy że laborantka wyciska pryszcza i to co z niego wyjdzie bierze do badania, tak? O fuj....ale chyba muszę się na to zdecydować. Pozdrawiam.

Gość nie do pojecia
sproboj kwasu migadlowego. druga opcja to radykalna zmiana diety - mozliwe ze masz bakterie gronkowa albo helicobacter pyroli. warto sie przebadac. z masci moge polecic benzacne 10% - ja stosowalam na mniejsze pryszcze i masc nagietkowa jesli masz rozdrapane rany. nie radze wyciskac. kolejna opcja to wycisnac syf na papierek i zaniesc do laboratorium - jest szansa, ze znajda jakie to bakterie i dadza odpowiedni antybiotyk. a na koniec - zmiana diety - zero cukru, chleba, nabialu. mozesz jesc mieso, rybe i warzywa, oliwe. reszta odpada niestety - te bakterie zywia sie przewaznie cukrem.

Gość za brzydka na życie
jutro mam wizyte u dermatologa, zobacze jakie rewolucje to przyniesie.. mam już totalnei dość, od 4 mieciecy nie mam zycia! to jest chore żyje w izolatce, bo spotykanie sie z ludzmi w tym stanie to wątpliwa przyjemnosc! że nie wspomne o seksie. ten brak możliwosci doprowadza mnie do szału

Gość ola_2333333
ale tak nagle cie ten tradzik zlapal? ile masz lat? naprawde wspolczuje, mi przed okresem zawsze wyskakuje kilka pryszczy, jeszcze mam tendencje do wysiskania i goja sie dlugo i juz sie czuje zle a co dopiero tradzik :( moja kolezanka miala przez cale liceum i zyla normalnie, chodzila na imprezy itd naprawde ja podziwialam bo ja pewnie tez bym sie zamknela w domu