Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuuu

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość juuuuuuuuu

Od miesiąca biorę leki : Atarax oraz Zoloft (biorę małe dawki, a mianowicie 0.5 tabletki na dzień). Mam 16 lat. Od połowy września miałam straszne problemy z koncentracją, byłam wiecznie zmęczona, chodziłam wcześnie spać i zarazem potrafiłam wstawać po kilka razy w nocy, po czym miałam problem z zaśnięciem i byłam strasznie apatyczna. Chciałabym dodać, że mam problemy w rodzinie. Poszłam do psychologa, a ten skierował mnie do psychiatry. Na początku brania leków było okej, przestałam wstawać w nocy, byłam bardziej radosna, jednak nadal nie mogłam się skupić i nie mogę do dziś. Mam wrażenie, że nie radzę sobie z niczym i że jakoś 'świat wypada mi z rąk '. Nie mogę się do niczego zabrać. Wcześniej nigdy nie miałam z tym problemów. Ostatnimi czasy wstając rano jestem strasznie opuchnięta i zmęczona, potem w szkole bardzo często mam mroczki przed oczami, jest mi słabo. Myślałam, że to może przez leki, ale przez jakieś 2-3 tygodnie było dobrze, więc to nie w lekach musi tkwić problem. Zastanawiam się czy to może jakis niedobór witamin , albo jakaś depresja. Może powinnam zacząć umawiać się na częstsze wizyty u psychologa?