Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka z problemem

Problem z robieniem kupy - jaka najlepsza pozycja dla wysokiej dziewczyny

Polecane posty

Gość wysoka z problemem

Witam! Czy ktoś z was ma jakiś pomysł aby bezboleśnie i szybko zrobić kupę? Chodzi o to żeby siedzieć na kiblu bardzo krótko i żeby nie bolało podczas robienia kupy :( Z góry mówię że nie mam zatwardzenia, ale kupy mam twarde i często siedzę ok godziny na kiblu i z bółuzdarza się że się poryczę :( Słyszałam że są pewne pozycje jakie można zastosować siedząc na sedesie, ale ja nie wiem czy będę mogła bo jstem bardzo wysoka (180 cm) i mam rozmiar buta 43. Moje koleżanki są niskie i sobie po prostu biorą nogi do góry na sedes, mówią że tak łatwiej jst srać. No a ja tak nie zrobię raczej :( Błagam, doradźcie coś!!

Gość marley and me
pani, u ktorej przeprowadzalam zabieg hydroterapii powiedziala, ze najlepsza pozycja do wyproznienia, to pozycja kuczna, w praktyce wyglada to tak, ze siedzac na sedesia nalezy podstawic po nogi jakis maly stoleczek poza tym zrob cos ze swoja dieta (za malo blonnika), bo sie nabawisz hemoroidow od tage parcia

Gość wysoka z problemem
pozycja z nogami do góry odpada jak pisałam :( Za wysoka jestem, nogi mam dłuuugie!! :(

Gość normalnie siedź na koblu tylko
wiecej sie ruszaj,zmień dietę,pij zielona lub czerwoną herbatę.

Gość mistrzynichni
miałam ten sam problem, kup sobie zestaw do lewatywy, 20zł w aptece, roztwór soli, pójdzie bardziej niż gładko ;)

Gość on106
,zglos sie do mnie chetnie poslvze jako kibelek dla ciebie.tez mam ok180cm wzrostu a taki wzrost nie jest bardzo wysoki jak pisalas.