Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YouTube.com

Gdzie facet powinien być owłosiony ,a gdzie nie !?

Polecane posty

Jak w temacie: Gdzie facet powinien być owłosiony ,a gdzie nie !? Ogólnie to są to owłosienia : łonowe ,na pośladkach ,plecach ,klacie ,nogach ,udach ,rękach itd.. A gdzie wy kobiety lubicie owłosienie u mężczyzn ,a gdzie nie ?

Gość Fuuuuu ja nie lubię owłosieni
jak widze u faceta owłosienie na plecach to już kompletnie mnie to obrzydza :o

Gość dużo dużo włosów
chociaż plecy to już przesada, ale z ogolonych męskich pach śmiałabym sie do rozpuku. Włosy na klacie, tyłko, łonie są bardzo męskie :)

Gość poprawka
tak włosy na plecach sa ODRAŻAJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie indziej- do przeżycia ;) chociaż mój pan raz za czasu przystrzyze włosy pod pachami :D zeby sie "nie zapocic":D

Jedna mówi tak ,a druga inaczej :) jedna lubi owłosienie klaty ,łonowe ,pod pachami ,pośladków nawet ud ,ale plecy to żadna raczej nie lubi :) he .. Ale jeśli chodzi o mnie to wcześniej goliłem sobie pachy ,ale uznałem to za nieco pedalskie posunięcie :) co do pośladków to sam nie wiem z jednej strony pomyśleć jak tu golić sobie za przeproszeniem D U P Ę ,ale z drugie strony włosy na pośladkach są nieco obrzydliwe mówię to chodź sam mam na pośladkach włosy co do łonowych to kwestia samego siebie chcesz golisz nie chcesz nie golisz zazwyczaj młodzi golą się ,ponieważ ich dziewczyny lubią nie owłosionych starsze kobiety natomiast wolą owłosionych ,ponieważ są bardziej męscy bynajmniej jak tak uważam :) Co do nóg to wielkie nieee to jedyna rzecz ,której nie powinien golić ,żaden mężczyzna . Uda to raczej nie powinny być owłosione (MOŻE TROCHĘ) można je co najwyżej przycinać :) Plecy wielkie nieeee .. Klata i tak i nie jedne lubią owłosionych bo to męskie drugie lubią wydepilowanych .. Na brzuchu raczej nieee ... To chyba na tyle ... Teraz Wy trochę napiszcie :) gdzie lubicie ,a gdzie stanowczo nie :) Ps Sorry za to ,że napisałem nieco długi i głupio ,ale nie spałem przez 3 dni i 3 noce więc piszę od rzeczy :)

Gość Kobietttttttka
podniecają mnie włosy na klacie... od razu odpływam!! łonowe też powinno być, ale na plecach NIE!!!

Gość nie lubię włosów na plecach
i klacie jeśli jest bardzo obfite, pod pachami i w miejscach intymnych może być ale przystrzyżone

co goli sie od czasu do czasu: pachy (glownie ze wzgledu na higiene) genitalia i okolice (jestem wzrokowcem i lubie sobie ppatrzec na ladnie ogolone krocze :)) plecy (tylko, kiedy sa bardzo owlosione, inaczej mi nie przeszkadzaja :P) reszty jak dla mnie nie trzeba golic

Gość ewelinkaaaa88
a ja nie lubie włochów ani na klacie ani tym bardziej na plecach bleeee!!! podoba mi sie baaardzo jak facet zostawia taki cieniutki paseczek poniżej pępka mmm.....:D Aaa i ważna rzecz: ręce i nogi również nie mogą być wydepilowane!!!

moim zdaniem włosy na klacie być muszą! może niekoniecznie powinny być one jak u Rumcajsa, ale ogólnie być muszą,włochy przy penisie także być muszą,aczkolwiek nieco przycięte ...natomiast jaja zawsze muszą być gładziutkie,zawsze! komu by się chciało wyciągać z przestrzeni między zębowych włosy łonowe ;)

Gość Damaszek
Mój mąż jest owłosiony dosyć obficie, na plecach również. Jednak kocham go i coś tak nieistotnego nie zaprząta mi głowy. Kiedy zobaczyłam jego plecy to znaliśmy się już na tyle długo, a ja byłam tak zauroczona człowiekiem, że nie zwracałam uwagi na ten "gąszcz".