przerwa miedzy posladkami 90 0 Napisano Listopad 29, 2009 Anndrzejki sie udaly , chociaz teraz leze i kwicze ! Ale dalam po zaworach ! Kurcze juz wypilam cala wode z ogorkow , a rura mnie pali nadal ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w rosji ogłoszono żałobę Napisano Listopad 29, 2009 W związku z wczorajszą katastrofą kolejową prezydent rosji ogłosił 7 dniową żałobę narodową. Wszystkie rozgłośnie radiowe w Rosji zaczęły nadawać stonowane niegrane na codzień smutne piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 Przerwa Ty pijusie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orfeusz w piekle 0 Napisano Listopad 29, 2009 A , co ja mam powiedziec ? Godzine temu wrocilem z Wytrzezwialki ! 250 PLN w plery mam , spodnie mokre i ublocone , kurtka cala w womitach ! Kaszana na maxa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PASKUDNE PIJACZYSKA Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co ci chodzi 0 Napisano Listopad 29, 2009 no ja tez sie uchlalam i co?;d bylo zajebiscie. ale jak szlam z buta z 6 kilometrow albo i wiecej glowna droga to mi faza przeszla/ na szczescie nie szlam sama;d ale i tak bylo faajnie;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sledzia w occie zjedz Napisano Listopad 29, 2009 to Ci przejdzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale temat o jeju Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No i sruuuuuuuuu Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popierdoliło mnie dzisiaj Napisano Listopad 29, 2009 przerwo ja mam to samo:( glowa taka ciezka i wszystko do dupy sie wydaje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach