Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna jedna 24

pogadam z fajnym facetem !!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna jedna 24
to może pogadamy w takim razie?:) każdy ma jakąś historię

Gość Powiem jeden raz
Ja jestem tym ktorego szukasz! Nie będe sie przechwalał, nie będe się wywyzszał, nię będe czarował i kłamał...napisze raz....To Własnie Ja!

Gość blaskslonca
Aha...rowniez chcialbym zwrocic uwage tym co straszą wklejaniem profili...mozna dzis wiele znaleźć na necie informacji o innych ale SZANUJCIE INNYCH PRYWATNOŚĆ!!! Jak Wam sie nudzi to sobie znajdzcie hobby inne. Strasznie malo dziś porządnych ludzi wiec i Wy nie dołączajcie do tych drugich;)

Gość dziewczyna jedna 24
blaskslońca - brzmisz sensownie:)

Gość blaskslonca zostaniesz
moja zona? Będę szanował Twoja prywatność, Będę trzymał złotą klatke z daleka od Ciebie, Będę zastanawiał sie nad kazdym słowem zeby nie sprawic tobie przykrości, Bedę pielęgnował Twój umysł i stan ducha zawsze i wszedzie

Gość blaskslonca
Niestety moja nie jest różową kredką malowana...raczej czarną i czerwoną...no i troche niebieską:) Wlasnie zasiadalem do paru spraw zwiazanych z moja przyszloscią ale jesli masz ochote pogadac to jak najbardziej. Zawsze znajde czas na rozmowe:D Wolisz tu(niestety wszyscy beda widziec ale jesli Ci odpowiada to ok) czy na gg(jesli to podane jest wlasciwe)?

Gość dziewczyna jedna 24
to jest właściwe gg. Jeśli masz czas to zapraszam:)

Gość blaskslonca
Na zone to raczej nie ma szans:P Na meza tez nie:P A Twoje wywody(jakkolwiek mogące miec swoje pochodzenie w Twoim niespełnieniu na którejś z płaszczyzn Twojego zycia) nie ruszają mnie ani troszke:) Wiec zycze milej Tobie nocki:)

Gość nikt istotny
a ja jestem w polowie drogi miedzy domem a uczelnia ;)

Gość blaskslonca
oki:d zaraz Cie znajde. Tylko jeszcze chcialbym cos wyjasnic odnosnie psychopatow koledze;) Mowi on prawde niestety. Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi ale jest tez moziwosc zerwania kontaktu jak komus cos nie odpowiada. Niestety ludzie w dzisiejszych czasach zapomnieli o tym kim powinni byc dla siebie i bardzo mnie to boli. Ale wiem z doswiadczenia ze niektorzy poprostu tacy są. Jak bede zaprzeczal ze nie jestem psycho to mi nie uwierzysz jak powiem ze jestem to tez mozesz uwierzyc lub nie. Wszystko jest kwestią spojrzenia. Jesli "dziewczyna jedna 24" stwierdzi ze nim jestem i zrezygnuje z rozmowy to ok jak nie to sobie milo porozmawiamy:) Powodzenia w nieznajdowaniu psychopatow;D

Gość wiem kim jesteś
pffff. ja bardzo szanuję cudzą prywatność, tylko zastanawia mnie jak ktoś może nie szanować własnej prywatności. i nie musiałam szperać w necie, bo znam autorkę tematu niekoniecznie z internetu...no ale nic więcej nie mówię, bo nie chcę komuś sprawić przykrości.

Gość dziewczyna jedna 24
to skąd się w takim razie znamy???? a tak na serio to nie wiedziała że po gg można dość do nk, mój błąd, zresztą co mi tam, nie mam nic do ukrycia ciekawi mnie skąd się znamy w takim razie

Gość dziewczyna jedna 24
no to jak dowiem się? ja nie mam wrogów w realu także śmiało, skoro sie znamy:)

Gość dziewczyna jedna 24
no cóż

Gość nikt istotny
no i co odezwal sie?

Gość blaskslonca
dziewczyna jedyna 24 sama to oceni:) a swoją drogą szoda ze psuje statystyki baronowi ale moze mi wybaczy:D zycze milej nocki:D