Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśmisięśniło

dziwny sen...

Polecane posty

Gość dziśmisięśniło

śniły mi się rózne dziwne budowle ala metro, nie wiem gdzie, jedna koleżanka, której nie widziałam chyba z 10 lat i tyle albo wiecej i razem szukałyśmy jakby wyjścia, a później okazało się, że tam był....arabski bazar. I to było w jakiejś wielkiej metropoliii - nic tam jakieś bzdury. Wielkie miasto i przez jakby drzwi metra taki ogromny arabski bazar. Co to może oznaczać - taki sen?

Gość popierdoliło mnie dzisiaj
szukałas wyjscia? to znaczy ze masz jakies niedokonczone sprawy :)

Gość dziśmisięśniło
Najgorsze, że znowu mi się śniły przejścia podziemne wiesz. Drzwi obrotowe i coś tam jakby nie wiem... a to był bazar arabski i pełno arbuzów tam było. Ostatnio jak mi się śniły przejścia podziemne to mnie dinozaury goniły. Nie oglądam filmów w nocy choć zabieram się do oglądnięcia FARAONA Kawalerowicza. Na youtube. com jest w 15 częsciach wg ksiązki Prusa. No to tyle... ale arabski bazar skąd mi się śni?

Gość dziśmisięśniło
Koleżanka przefarbowała sobie włosy na kolor kasztanowy i była w tym śnie pięknością. Co to oznacza? Poza tym urosła jakby. ? Dziwne. Nawet o niej nie myślałam. A sprawy to mam niedokończone, no ale co z tego? Mam to już wszystko gdzieś. Uważam dziś, że zostałam oszukana przez Polskę. Dziś nawet w dzień wydaje mi sie, że jest 3.00 w nocy. Co za łomotem byłam, że po studiach nie wyjechałam. Dziś bym se w łeb palnęła za głupotę. Ale wtedy jakoś tak ciemno jeszcze tu nie było. A teraz? :( Ciemność egipska - nawet tak sie mówi. Ciemności egipskie nastały w Polsce. Dlatego oglądam faraona. No spróbuję.

Gość sen komunijny
a mi sie sniło ze zamiast komunii to dostałem szkaplerz szarbela i powiedział ze moim przeznaczeniem jest bycie księdzem ale nim nie będę

Gość dziśmisięśniło
a ile masz latek?