Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka 15 latka

Sława za wszelką cenę

Polecane posty

Gość Nastolatka 15 latka

Nie żyje nam się bogato, na jedenie nie brakuje. Mam 15 lat i chce za wszelką cenę być sławna i bogata chce być chociaż taka jak Anna Dereszowska czy Natasza Urbańska tylko nie wiem jak.... Uczę się kiepsko, rodzice ciagle mi powtarzaja ze nie bede gwiazda nigdy i mam przestac sie ludzic i zajac nauka jednak ja bardzo chce zyc na wysokim poziomie... jak stac sie slawna blagam o odpowiedzi, specjalnie wybralam ten temat bo jest tutaj duzo doroslych powaznych ludzi a nie zlosliwych...

Gość Nastolatka 15 latka
o takie prymitywy jak ladaco nie chce komentarzy.... Prosze poradźcie co mam zrobic :(

Gość buhehehe a to dobre
:D specjalnie wybralam ten temat bo jest tutaj duzo doroslych powaznych ludzi a nie zlosliwych... :D:D:D dobra rada, puść się z jakimś sławnym i bogatym jak Twoja idolka Urbańska:D ona zdaje się była w Twoim wieku, gdy poznała Józefowicza;) :D:D:D

Gość Nastolatka 15 latka
Jestem beznadziejna... co wieczor klade sie placzac bo nie chce skonczyc jak moi rodzice ktorzy maja po 2 tysiaki :( chce byc kims, slawnym, znanym i gotowa jestem na duze posiwecenia.... Urbańska przynajmniej teraz jest zana, piekna, bogata... a ja ? ja od 5 lat marze o karierze i nic :( moze macie jakies oferty castingu ?

Gość nastolatka 15 latka
jasne wiadomo ze latwiej jest takiej Weronice Rosati nic nie musiala robic wszytskim zajal sie slawny tatus....

Gość Beatka sdsd
na początek może zacznij szanować rodziców :O

Gość nastolatka 15 latka
a skad wiesz ze nie szanuje?

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość hehe skąd
?:O przeczytaj raz jeszcze w jaki sposób wyrażasz się na tym topiku o własnych rodzicach:O to jest właśnie brak szacunku... nawet przygłupia Doda o swoich rodzicach wypowiada się zawsze z ogromnym szacunkiem...

Gość nastolatka 15 latka
i co mnie doda ochodzi?nie slucham jej piosenek ani nie wzoruje sie na tym plasyiku podziwiam prawdziwe gwiazwy typu Madonna to zna ktos sposob?

Gość zapytaj Madonny
:O

Gość nastolatka 15 latka
pytam o sposoby a nie pouczanie wiec jezeli ktos nie ma zadnych pomyslow niech sie zamknie a niech pisza ludzie ktorzy wiedza....

Gość
kochana tu nie ma powaznych ludzi :P

Gość nastolatka 15 latka
slowa 3 latka :wiem ale nie powiem" bo tak naprawde gowno wiesz... jednak mialam nadzieje ze sa tu normalni ludzie... i sie pomyslulam ale nadzieja umiera osttania wiec moze ktos sie znajdzie ... poczekam

Gość
wiesz tyle co zjesz ladaco :P

Gość
pwtarzam : TU NIE MA NORMALNYCH LUDZI ... POZA MNĄ OFC. :p

Gość gdybyś przeczytała ze
zrozumieniem 4 post już dawno nie byłoby cię tutaj:P kariera i sława jest dla rozgarniętych, a nie dla takich jak ty:O przecież ty nawet zdania ze zrozuminiem przyczytać nie potrafisz:D

Gość a już odpowiedź na post
ladaco świadczy o twojej zerowej błyskotliwości:O do miotły, bo do niczego innego nie nadajesz się:P

Gość uppppppppppppp

Gość nastolatka 15 latka
potrafie byc dyplomatyczna i kulturalna bo mimo sredniej 2,7 mam zachowanie bardzo dobre

Gość nastolatka 15 latka
mialo byc 3,7

Gość noooooo masz sie czym
chwalic! Doprawdy .... 3,7 srednia .... ho ho moje gratulacje!( swoja droga jak Ty to zrobilas?) Ja mialam zachowanie dopuszczalne i wiesz co ? skonczylam liceum ze srednia 4.8 i studia , mam dobra prace i zarabiam tyle, zeby uszczesliwic siebie i dziecko. Tobie tez radze sie uczyc bo to powinno byc teraz Twoim priorytetem. O! To jest moj sposob dla Ciebie na slawe :P idz do szkoly, troche sie poucz, pojdziesz na studia aktorskie ale SIE UCZ, bo 15 latka powinna siedziec z glowa w ksiazkach a nie chmurach!

Gość nastolatka 15 latka
wiem wszytscy mi to mowia ale wiekszosc aktorek trafila do tego zwodu z castingu bez stiusi aktorskich... chcialambym sie dostac do teatru buffo ale ze wzgledu na falszowanie nie mam szans wiec dlatego uczepilam sie ntego aktorswa i sie trzymam tylko nie wiem jak sie wybic

upupupupuupupuuppuupupupupu

Gość nauka to potęgi klucz

Gość nauka to potęgi klucz
i taka parwda chyba że weźmiesz przykałd z Urbańskiej to zacznij sie starac ....

Gość bez nauki
możesz iśc co najwyżesz na casting do reklamy Winiary: Pomysł na... ;-p Moja kolezanka jest po szkole aktorskiej i pracuje jako statystka w filmach. Z taką średnią możesz stac się sławna jako najszybsza spątaczka w hotelu Mariott