Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to jakiś żart

zaczynam go nienawidzieć

Polecane posty

bylam z nim 6 lat. odszedl do innej. jest z nia, ale co jakis czas odzywa sie do mnie... pisal, ze zaluje, ze mysli o mnie itp. kiedy zmienilam nr tel. dzwonil na domowy. mnie to zabija, kocham go i nie moge zniesc takiego zachowania.. tak mnie to boli,po kazdym jego odzewie zaczynam sie nakrecac- ze moze wszystko przemyslal itp. a to jest chore!

Gość cscscscscsc
przeczytaj sobie "nie zależy mu na tobie koniec złudzeń" co za podły drań. musisz definitywnie urwać kontakt, wtedy zapomnisz za jakiś czas. inaczej wciąż Ci będzie mącił w głowie i ta huśtawka Cię wykończy psychicznie. szkoda życia dla drani.

Gość lepiej o nim zapomnij
i tak z tego nic nie bedzie a ty bedziesz cierpiec...niewiadomo ile jeszcze!!!!

probowalam urwac kontakt- zmienilam nr , to zadzwonil na nr domowy :( chce sie od tego uwolnic, nie mam juz sily. dzien w dzien jest to samo- te mysli mnie zameczą. ma dziewczyne, dlaczego sie do mnie odzywa?? ja wogole nie odpisywalam na jego sms-y, bo wiedzialam ze nie ma sensu. jak dostalam od niego sms-a: ze pomimo tego jak sie zachowal to ciągle nas coś łączy---> myslalam ze mi serce peknie, wiedzialam ze i tak z nia jest :(

Gość cscscscscsc
widocznie za delikatnie mu odmawiasz. widzi, że może bawić się Tobą jak chce, bo nawet jak odszedł może Tobą manipulować. Na złość jemu spotykaj się z innymi, nie siedź bezczynnie, zajmij się czymś, rozwijaj się, cokolwiek, będzie łatwiej przeczekać ciężki czas. A jemu stanowczo powiedz SPADAJ - na tyle ostro by się odczepił. to będzie najlepsza nauczka dla drania.

Gość wrrrrwrrrrwrrrrrwrwrrwrwr
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! nienawidze takich typów! mysli, ze mona sie tak bawic uczuciami! co za huj

Gość dorotka z kansasssss
dam sobie rękę uciąć, że facet sie na tym przejedzie!!