Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonyizdziwiony1

Dziwne pytanie dziewczyny

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą od 2 lat. 1,5 temu ją zdradziłem, głupi byłem - tego nie musicie komentować, źle mi z tym do dzisiaj. Od roku jest mniej więcej między nami idealnie. Mamy świetny związek. Wczoraj jednak dziewczyna zadała mi cholernie dziwne pytanie. Spytała, czy chciałbym to zrobić w trójkącie - z jej koleżanką. Oczywiście, na początku nie uwierzyłam, potraktowałem to jako żart i zmieniłem temat. Ale ona ciągnęła. Powiedziała, żebym się zastanowił. Jestem facetem, to oczywiste, że chciałbym się kochać w trójkącie - bez względu na to, że moja dziewczyna jest jedyną i kocham tylko ją. Ale skoro sama to zaproponowała? Nie wiem. Może to jakaś podpucha, chce mnie sprawdzic? Mam 25 lat, ona 23

Gość podpucha na bank
!!!

Gość ffrtty
powiedz ,ze nie

Tak, wie. Wybaczyła mi, a przynajmniej tak powiedziała. Też sądzę, że to podpucha. ALE PO CO?? Między nami nic nie szwankuje, dobrze nam się zyje... Po co chce rozdrapywać rany??

Gość a ja mam do ciebie pytanie
ja bym chciała w trójkącie a moj facet ciągle mowi że nie, nie potrzebuje tego. Myslisz że to mozliwe? Czy też on uważa że to podpucha z mojej strony? A wracajac do Twojego pytania, zależy jaka Twoja dziewczyna, mowiła przed zdrada że marzy o czymś takim, mówiła o innych kobietach, że ja pociągaja? Watpie żeby to była popucha, prędzej sprawdza Ci telefon, przeszukuje kompa itd :D ale na takie pytanie nawet jak odpowiesz : tak chetnie, to przeciez to nie bedzie zdrada, nie ma cie jak przyłapać, bo niby na czym? Zawsze mozesz powiedzieć, że skoro jej tego brakuje to ty sie zgadzasz, z ukrywana powsciagliwościa

Nie, nigdy nie mówiła o tym wczesniej. Co prawda nasz seks jest całkiem urozmaicony, ale tego jeszcze nie było. Nie wiem, po mojej zdradzie miała bardzo zaniżoną samoocenę, uważała, że Ona mi nie wystarcza, że szukam pociechy u innych - może teraz ma jakiś "nawrót"? A co jeśli się zgodzę, a ona wyskoczy z awanturą? Ech

to zależy co ona chce osiągnąć przez ten trójkącik.Jak ona się dowiedziała o twoim wyskoku?Może sądzi że są to plotki i chce sprawdzić naocznie.Czy jej koleżanka ma stałego faceta ?

Gość a ja mam do ciebie pytanie
może ona wcale Cie nie podpuszcza tylko.. myśli że dalej Ci nie wsyatrcza :( Chce w ten sposób zatrzymać Cie przy sobie? To by było bardzo smutne. Ja zdradziłam swojego faceta i tez o tym wie i powiem Ci że trudno było odpracować zaufanie, zresztą do tej pory widze niepokoj w jego oczach jak sama gdzieś wychodze. Pogadaj z nia szczerze jak wróci temat, innej opcji chyba nie ma. Powiedz to wszystko co napisałeś- że ja kochasz, mogłbys spróbować jeśli jej zależy, ale ona przede wszystkim.

Gość aaaa mnie
tez zdradzil facet,wybaczylam , lecz nie zapomnialam, tego nie da sie zapomniec,nawet jak jest fajnie sa "powroty do tego bolu"- podpucha moim zdaniem.

Gość zaskoczonyizdziwiony
Skąd wie? Najpierw usłyszała od koleżanki, początkowo zaprzeczyłem, ale później szybko wymiękłem i się przyznałem. Nie potrafiłem jej okłamywać. Są 3 opcje. Albo rzeczywiście chce to zrobić - w co nie mogę do tej pory uwierzyć, albo chce sprawdzić, czy nadal pożądam innych kobiet, albo - tak jak ktoś napisał, boi się, że mi nie wystarcza. Postanowiłem, że jej odmówię. Nie chcę innych kobiet, Ona jest najważniejsza, to też jej powiem.