Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jakie polecacie błyszczyki do ust?

Polecane posty

Gość
grzecznie podnoszę :)

Gość moim zdaniem sa za bardzo
klejące te Juicy Tubes:O Chociaż ja ogólnie nie lubie błyszczyków, więc nie pomogę... Szminek tez nie:) Nie używam takich rzeczy.

Gość
Poszukam numeru.Brzydula,ale oryginał to jest? bo te większe błyszczyki mają złote litery na tubce,i teraz nie wiem :o

Gość
Też czytałam że się kleją, ja sporadycznie używam, kupuję a pózniej rozdaję bo albo kolor albo zapach mi nie pasuje :o

Gość hahahhaaa
oryginał lancome za 15 zł? Nie rozśmieszaj mnie :D

to jest chyba taki mały, z dodawanych gratis :) wypróbuj, ja mam dwa JT i jestem zadowolona :) truskawkowy i cynamonowy :> kleją się, to prawda, ale smaki mają świetne.

Gość
hahahhaaa Czytaj uważnie to jest próbka

Gość
No właśnie nie chcę dużego bo go nigdy nie skończę, taki mały w sam raz,ale skoro się klei to już sama nie wiem.

Gość
orynalny za taka cene, nie rozsmieszaj mnie ??? najlepsze są szminki YSL ja je kocham i sa w zlotym puzderku i maja lustereczko i nie wysuszają :)sa cuuuuudne polecam cena ok 115zl ale warto :)

Gość za 85 mozna kupic YSL

przecież te miniaturki są dodawane gratis, więc logiczne, że nikt ich nie będzie po regularnej cenie sprzedawał. a jak chcesz nieklejącego lancome to polecam color fever glossy :)

Gość
Sucz Nie lubię żadnych szminek i puzderek więc mi nawet nie polecaj,czytaj uważnie że to jest próbka

Gość to zwykła podróba
idz dziewczyno do sklepu nie przez net zamawiasz....tam popróbujesz i zobaczysz jaki jest fajny!!!

Gość dobra ludzie
powariowałyście!! 100zł za błyszczyk?? A nie lepiej "pomóc dzieciom przetrać zimę" i kupić coś dla nich albo wrzucić na górę grosza. Dzieci nie maja co do ust włożyć a wy puste baby ciapiecie się mazidłem za 100zł!! ten świat jest chory!!!!!!!

Gość dobra ludzie
prawda jest taka puste laleczki że jak kobieta jest mało urodziwa to i błyszczyk za 100zł nie pomoże. I naprawdę nie widać tego czy smarujecie sie takim za 100, 10 czy 6 zł z bazarku. Bo to wszystko jedna dupa!!

Gość
Niech się rodzice tych dzieci za robotę wezmą

Gość
nikt nie obiecywał ze bedzie lekko ... a skąd wiesz ze nie pomagam finansowo biedniejszym ?? ja np. nigdy nie przechodze obojetnie obok bezdomnej babci czy kobiety z dzieckiem zebrzacej na ulicy ... wiec co to wogole za kazania ?

Gość
to zwykła podróba Może i masz rację :o

Gość dobra ludzie
naprawdę nie mam pojęcia co wy chcecie osiągnąć smarując sie takim drogim mazidłem. Jakby takie za 20 a 100 zł sie czymś różniło. a sory dla was prostaczki znaczenie ma firma , bo firma to prestiż...żal Ten świat schodzi na psy a jedna z was wczoraj tak chciała zabłysnąć jako wzór cnót umoralniając jakaś laskę co omyłkowo dostałą paczkę z allegro. Tak kobieto pokazałaś dziś klasę:O

Gość
Brzydula no właśnie :-D

Gość
dobra ludzie to ty chciałaś sobie przywłaszczyć cudze kosmetyki?

Gość dobra ludzie
To odpowiedzcie mi jaka jest różnica miedzy błyszczykiem za 15 zł a takim za 100? A ty co pierdolisz o tej robocie zastanowiła byś sie odrobinę że nie każdy rodzi sie w bogatej rodzinie i nie każde dziecko ma możliwość zarobić na siebie. I nie każde pochodzi z dobrej rodziny!! Widać jaka z ciebie egoistka. Zero empatii.

Gość
Poza tym mogę sobie wydawać ile chce na błyszczyki a Tobie co do tego?

dobra ludzie-swoje zlosliwosci spozytuj czynnie organizujac niedzielne akcje zbierania zywnosci dla glodnych dzieci gowno Cie powinno obchodzic za ile sobie ktos chce kupic blyszczyk:P ja nabylam futro za 3000 na mrozne dni:P