Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jakie polecacie błyszczyki do ust?

Polecane posty

Gość dobra ludzie
nie to nie ja. Temat mi się rzucił w oczy i poczytałam trochę.

Gość
dobra ludzie nie zamierzam z Tobą konwersować to nie jest topik o karitasie :o

Gość dobra ludzie
chciałam wam tylko uświadomić waszą głupotę i egoizm oraz bark empatii. To tyle. Żegnam panie które wydaja pieniądze na ciuchy i kosmetyki tylko po to by podreperować swoja wątpliwą samoocenę i zobaczyć jakie to one nie są sexi , pociągające w męskich oczach. Zastanówcie sie kobietki czy warto. Czy nie możecie tych pieniędzy inaczej spożytkować.

Gość
a ja tez planuje nabyc futerko mam juz czarne takie krociutkie teraz chce jakies jasne :) a co do tego czym sie rozni błyszczyk za 100 od tego za 15 ? nie tylko cena i firma ale głownie jakościa i trwałościa i wlasciwisciami pielęgnacyjnymi niech mi nikt nie mwoi ze nie ma roznicy bo jest ogromna !!!!!!!!!!1

Gość dobra ludzie
I na koniec puenta. Wygląd to w dzisiejszych czasach wiele , ale wciąż nie wszystko... Apeluje wyłącznie o chwile refleksji. Brzydula przez takich jak ty nigdy nie zmienimy świata. A zmienianie go zaczyna sie przede wszystkim od siebie i swojego otoczenia.

Gość
dobra ludzie Nie będziesz mi mówić na co mam wydawać i ile.Chcesz się spełnić to jedz na misję do Ruandy i nie truj już :o

Gość
Sucz oczywiście że jest różnica, ale po co z nią dyskutować :) Co do futer to ja się nie wypowiadam

Gość
wiem wiem :) tylko ja to takie krociutkie futerko nie te dlugie :P a najzabawniejsze jest ze nasza altrusityczna kolezanka sama pewnie w rzeczywistosci hipkrytka ... jesli tak chce zmieniac swiat to co robi na kafe ?? wiesz jak twoje korzystanie z netu wplywa na srodowisko ?? zacznij zmieniac swiat od siebie hehe i zostan weganką :P powinna odbywac misje w krajacch trzeciego swiata albo spedzac niedziele w schronisku rozdając zupe ...

Gość dobra ludzie
Prawda jest taka ze waszych facetów gówno obchodzi czy macie błyszczyk, jaki on jest i za ile. Jak zwykle skoro racjonalnych argumentów barak najlepiej uznać mnie za pierdolniętą altruistkę i wykopać na misje. Ten naród a szczególnie kobiet stały sie takie puste... A głupota osiąga szczyt. Żegnam miłe panie

Gość
b rawda jest taka ze tylko jesli ktos nie korzystał z tych lepszych mówi takie glupoty ... cena przecie do czegos zobowiazuje prawda ?? a jesli nas stac to wydajemy ... to logicZne :/ macie racje nie ma sensu tłumaczyc sie z tego corobimmy z wlasnymi pieniedzmi :/

pomaranczko znam glod doskonale:OTeraz staram sie,zeby moje dziecko nie poznalo tego Dziele sie tym czym moge z innymi:) Ale nie latam po topicach i nie nawracam ludzi:O Jak cos robie to anoniomowo a nie trabie wszem i wobec jaka jestem wielka:O

Gość
dobra ludzie głupia pipo myślisz że kupuję błyszczyk żeby się podobać facetowi? :o

Gość
ale ja nie dbam o swoje usta dłonie stopy czy twarz dla mojego faceta !! ja to robie dla wlasnego komfortu dziewczynko ... :)

Gość dobra ludzie
oczywiście najlepiej nazwać mnie hipokrytką i odebrać mi honor. A co kupujesz błyszczyk by naprawić swoja samoocenę? :O Ja zmieniam świat jak mogę a ze akurat weszłam na kafe i poczytałam wasze wpisy to odrazu uderzyło mnie to jak o tym piszecie i musiałam zabrać głos.

Gość
Co do błyszczyków to maca też polecam :)

Gość dobra ludzie
podyskutowała bym jeszcze o waszej uległości wobec wizerunku jaki sie teraz kreuje i waszej uległości. Ale naprawdę muszę juz iść. I od razu sprostuje ze idę bo muszę cos załatwić a nie dlatego zę sie was przestraszywszy czy nie mam nic do powiedzenia w temacie. A ktoś na pewno by mi to zarzucił. Bo wasze zawsze musi być na wierzchu. Mimo wszystko miłego dnia, rozsądku i rozwagi życzę przede wszystkim.

Gość ukf
mówicie że jest różnica między takim za 15 a takim za 100...a czy używałyście takich za 15? naprawdę te za 100 są lepsze? wątpię...płacicie głównie za markę i tak jest ze wszystkimi artykułami, ubraniami, żywnością... jak kogoś stać na takie luksusy jak błyszczyk za 100 zł to nie mam nic do tego, ale ja nie potrafiłabym wydać tyle pieniędzy na taką rzecz...za 100 zł to potrafię kupić kilka kosmetyków i coś do ubrania, jakąś bluzkę czy coś, lub włóczkę z której robię oryginalne dodatki czy ubrania...

Gość
Ja nigdy nie miałam takiego za 100 zeta :-D Chociaż sporo kosmetyków dostaję i nie wiem ile kosztują

ukf tylko,ze ja mam jeden(1)blyszczyk,jeden(1)tusz,jeden(1)fluid,kilka cieni:) a i tak tego wszystkiego uzywam tylko jak gdzies wieczorem wychodze:) w dzien nie strasze:P

Gość
Z MACA TEZ SA DOBRE POTWIERDZAM :) sa lepsze no co tu ukrywac trwalsze nie wysuszaja a nawilzaja pielęgnuja zwłaszcza zima musze miec dobry blyszczyk aby miec miekkie usta i aby nie pekały bo zle sie z tym czuje a nie dlatego ze błyszczyk podnosi mi samoocene hehe jak sadzi kolezanka wyzej ktora juz niestety nie ma czasu z nami polemizować :P

Gość
Ja dostałam maca taki dwustronny,kolor i dwustronny.Jak dla mnie za ciemny ale chciałam spróbować,jest tak trwały że nie mogłam go niczym zmyć myślałam że papieru ściernego użyję :-D ,ale bezbarwny bardzo ładnie nawilża i długo się trzyma.

Gość
Ja zazwyczaj rozdaję błyszczyki i sama mam dwa :-D

Gość ukf
ja też mam jeden, dostałam go w prezencie i wydaje mi się, że jest lepszy od pomadek ochronnych, które do tej pory używałam, a muszę używać cały rok...no i wchodzę na topik jaki błyszczyk polecacie, myślę o fajnie, może coś ciekawego, a tu padają hasła "błyszczyk za 100 zł" no to mówię halo wtf?:classic_cool:

Gość
teraz wam sie przyznam ze mi głupio jak czytam ze acie po wa trzy ja mam cały kufrek jeden samych błyszczyków :/ chyba z 40 ich bedzie ale dodam na swoje usprawiedliwienie ze tez je czesto rozdae jak jakis s sie kumpeli czy mamie spodoba to bez zastanowienia :) a i jeszcze jesli mam polecic jakis w przystepnej cenie a dobry to moim zdaniem L'OREAL paris te z koncówka do malowania w ksztalcie serduszka sa tez trwale i mam chyba 3/palety wszystkie sa swietne !!!