Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 www.ozonowanie.com

ozonowanie

Polecane posty

Go艣膰 www.ozonowanie.com

Usuwanie zapach贸w, bakterii, roztoczy, alergen贸w ( mieszkania, biura, samochody, klimatyzacje ) www.ozonowanie.com Tel. 665-132-521, 795-233-604 Oferujemy nast臋puj膮ce us艂ugi : - Ozonowanie pomieszcze艅 ( mieszkania, domy, magazyny, szpitale, ch艂odnie, gabinety lekarskie, gabinety kosmetyczne, fryzjerskie, pokoje hotelowe, domki letniskowe, si艂ownie, szatnie, bary, restauracje itp. ) Dzi臋ki ozonowaniu pozb臋d膮 si臋 Pa艅stwo nieprzyjemnych zapach贸w wszelkiego rodzaju ( dym tytoniowy, zapachy odzwierz臋ce itp. ),alergen贸w, bakterii, roztoczy, wirus贸w, zarodnik贸w grzyb贸w. - Ozonowanie samochod贸w Zabieg ozonowania umo偶liwi usuni臋cie ka偶dego rodzaju nieprzyjemnych zapach贸w z wn臋trza samochodu. Ozonowanie odgrzybia i dezynfekuje klimatyzacj臋 . Metoda ta pozwala na ca艂kowite usuni臋cie przyczyn zapach贸w powsta艂ych na skutek m.in. palenia tytoniu, przewo偶enia zwierz膮t, zaniedba艅 w serwisowaniu klimatyzacji itp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wierz臋臋臋臋
a co to za nowe bzdury? Ozon w powietrzu w du偶ym stt臋偶eniu jest trucizn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.ozonowanie.com
zgadza si臋, dlatego po zabiegu ozonowania wietrzy si臋 pomieszczenie przez ok. godzin臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak bez ozonowania
powietrz臋 godzin臋 to b臋dzie taniej a skutek podobny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ozonowanie.com
Ok, mo偶esz wietrzy膰, ale co z tego. Nie usuniesz zapachu papieros贸w wsi膮kni臋tego w 艣cian臋, zapachu spalenizny po spaleniu mieszkania lub nawet garnka. My dajemy 100 % gwarancj臋 sukcesu. Pozdrawiam Adam H艂ond ozonowanie.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
29.11.09 [zg艂o艣 do usuni臋cia] nie wierz臋臋臋臋 Ale w odpowiednim stezeniu jest bardzo dobry.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ozonowanie jest niesamowicie skuteczne np. po zalaniu mieszkania. Zapobiega pojawieniu si臋 grzyba czy innych 艣wi艅stw. Ja skorzysta艂em z firmy Airozone w Warszawie, tanio bior膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale biora...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ozonowanie jest bardzo skuteczna i ekologiczna metod膮 likwidowania zapach贸w, ple艣ni, grzyb贸w. Nie bez powodu nowoczesne baseny si臋 ozonuje, a nie chloruje. Nawet restauracje stosuj膮 ozonowanie aby zmniejszy膰 zapachy z kuchni. Lekarze cz臋sto polecaj膮 ozonowanie pomieszcze艅 osobom, kt贸re maja alergi臋. Moja znajoma lekarka wyedukowa艂a mnie w tym temacie. Ja sw贸j ozonator kupi艂am tu, jest du偶y wyb贸r, z kilkana艣cie modeli http://zdrowiemojapasja.pl/jonizatory_ozonatory_powietrza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 korzysta艂em z pan贸w od Airozone, ozonowa艂em akurat nowe pomieszczenie do mojego sklepu z 偶ywno艣ci膮. Skutecznie poradzili sobie z przykrymi zapachami kt贸re tam dominowa艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie centrus http://www.hruzewicz.pl/ przeprowadzal ozonowanie pomieszczen (lublin). Teraz pomieszczenia sa odswiezona, nic nie czuc. Od czasu do czasu warto przpeorwadzic taki zabieg

Udost臋pnij ten post

Polecam ozonowanie, poniewa偶 sama je stosuj臋. Zapraszam do www.zdrowiemojapasja.pl Zawsze mo偶na zadzwoni膰 i zasi臋gn膮膰 informacji (tel. 500 800 393) Ozonowanie mo偶na stosowa膰 samodzielnie w domu i jest to bardzo prosta czynno艣膰. U os贸b z alergi膮 na roztocza ozonator mo偶e spowodowa膰 ust膮pienie objaw贸w lub ich znaczne zmniejszenie. Lekarze coraz cz臋艣ciej polecaj膮 ozonowanie przy alergii na kurz i roztocza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marinetta34
Ozonowanie super si臋 sprawdza w przypadku alergii, stosowa艂am i efekty niemal natychmiastowe. http://alergia-ozonowanie.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ozonowanie rzeczywi艣cie jest dobre dla alergik贸w. Mi mieszkanie ozonuj膮 panowie z firmy airozone.pl (raz na 4 miesi膮ce). Dzi臋ki temu m贸j syn mo偶e swobodnie oddycha膰, nawet w takim okresie pylenia jaki mamy teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiele jest sposob贸w na walk臋 z grzybem, jednak faktycznie najskuteczniejsza to ozonowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie w mieszkaniu panuje straszna wilgo膰, we wszystkich pokojach mamy poch艂aniacze wilgoci a w 艂azience to jaka艣 masakra. No i w艂a艣nie ostatnio pojawi艂 si臋 grzyb. Jestem bardzo wra偶liwy na 艣rodki chemiczne, wi臋c nie mog艂em samemu si臋 tego pozby膰. Skorzysta艂em z us艂ugi ozonowania, bo s艂ysza艂em, 偶e nie jest szkodliwe dla zdrowia i otoczenia - i faktycznie! Nie do艣膰, 偶e nic nie czu艂em to grzyb znikn膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Isater
Odezwa艂am si臋 do polecanej przez kogo艣 wy偶ej firmy Green Style http://alergia-ozonowanie.pl/ nie do ko艅ca jeszcze wierz膮c w to, 偶e taki zabieg si臋 sprawdzi w moim przypadku. Ale musz臋 powiedzie膰, 偶e firma stan臋艂a na wysoko艣ci zadania i jedyne czego 偶a艂uj臋, to fakt, 偶e zwleka艂am z tym tak d艂ugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka9991
U moich rodzic贸w w domu tez jest grzyb i namawiam ich na zam贸wienie ozonowania z http://ozongenerator.pl/ lub zakup ozonatora. 呕ycie w domu zanieczyszczonym przez ple艣艅 nie jest zdrowe i oni to wiedz膮 ale do ozonowania nie mog臋 ich przekona膰. Maj膮 poch艂aniacze wilgoci (kt贸re nic nie daj膮) i uwa偶aj膮 ze to wystarczy. Jak ich przekona膰, ze nie wystarczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terikiecik
Ja ozonuj臋 dywany ( w klinice dywan贸w we Wro) ze wzgl臋du na zapachy psa i kota i z efekt贸w jestem mega zadowolona, polecam zar贸wno ozonowanie, jak i firm臋 rzecz jasna, bo robi膮 super robot臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 zdecydowa艂am si臋 w tym roku na ozonowanie ale w aucie. By艂 ju偶 strasznie nieprzyjemny zapach. Je艣li interesuje was serwis klimatyzacji samochodowej to w tym warsztacie w Olsztynie maj膮 teraz promocje http://motostrefa.olsztyn.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My kupowali艣my ozonator na http://maszynyparowe.com/category/ozonatory/ :) mamy 2 auta a do tego przez pewien czas ma偶 je偶dzi艂 tirem i przydawa艂 sie bardzo. Faktycznie usuwa wszystie zapachy z auta 艂acznie z papierosami (m膮偶 niestety pali tak偶e wiem to z autpsji ;( )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podpisuje si臋 dwoma r臋kami pod postem terikiecik a propo kliniki dywan贸w z Wroc艂awia. Jestem zmuszona oddawa膰 regularnie dywan do czyszczenia, poniewa偶 c贸ra jest alergikiem na roztocza. A dywan ma艂o nie kosztowa艂 i na pocz膮tku obawia艂am si臋 ,ze tak cz臋ste pranie moze go uszkodzi膰. Jednak jestem spokojna, bo za ka偶dym razem dywan wraca jak n贸wka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ozonowanie ma jeszcze jedn膮 zalet膮 - dezynfekuje i mo偶emy cieszy膰 si臋 艣wie偶ym powietrzem :) szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igor_Beck
Ozonowanie to 艣wietna metoda na np. usuni臋cie zapachu spalenizny po po偶arze lub usuni臋cie nieprzyjemnego zapachu w domu po remoncie lub malowaniu. Ja ozonowa艂em dom po jego budowie, aby usun膮膰 z niego zapach betonu, kleju, farb i tym podobnych rzeczy. Zrobi艂a mi to firma Inpest, kt贸ra zajmuje si臋 ozonowaniem, dezynfekcj膮, zar贸wno w zak艂adach przemys艂owych, jak i dla zwyk艂ych klient贸w. Po ozonowaniu w domu jest przyjemnie i bez przykrego zapachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja stosowa艂am ozonowanie w mieszkaniu ze wzgl臋du na uci膮偶liwie utrzymuj膮cy si臋 zapach papieros贸w. Nie mog艂am sie go pozby膰, zaden od艣wie偶acze powietrza nie pomaga艂y.. ;/ dopiero ozonowanie od http://ozongenerator.pl/content/22-uslugi-ozonowania da艂o po偶膮dany efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie ozonowanie pomog艂o na zapach papieros贸w w aucie, kt贸re kupi艂em. Zam贸wi艂em ekip臋 Airozone, ma艂o wzi臋li, a zapach ju偶 nie wraca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 ich zamawia艂em, tylko do mieszkania, bo pojawi艂a si臋 ple艣艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I wystarczy艂o jedno ozonowanie? Ile to kosztuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie wystarczy艂o jedno, wydaje mi si臋, 偶e przy takim problemie powinno wsz臋dzie by膰 ok, ale to ekipa ocenia na miejscu stan i wycenia prac臋.

Udost臋pnij ten post