Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniara aaa

kocham konie,ale nie mam pieniedzy zeby nawet jednego kupic

Polecane posty

Gość koniara aaa

całe moje zycie to jazda konna,a nie mam mozliwosci zeby zaczać jezdzic.jak sie ma pieniadze to ma sie wszystko:(

Gość koniara aaa
Uwazacie ze jest cos zlego w uprawianiu milosci ze zwierzetami? Mam tu na mysli kochanie bo naprawde je kocham i chce oddac im swoja milosc w fizyczny sposob.

Gość ela zapędowska elka.
koń kosztuje ?

Gość koniara aaa
ale smieszne.no nie moge. kon pod siodlo kosztuje od 3 tys jakos,nie wspomne juz o pieniadzach jakie trzeba przeznaczyc na trzymanie go w czyjejs stajni czyli ok 600 zł na miesiac:(

Gość koniara aaa
Myslicie ze to dobry pomysl okrasc rodzicow zeby zdobyc te pieniadze. Oni sa bogaci pewnie nawet nie zauwaza a ja spelnie swoje marzenia. Przeciez cel uswieca srodki

Gość koniara aaa
deble!

Gość fefasdaedabfdab
Wypierdalaj stad obrzydliwa zoofilko. Tu ludzie maja powazniejsze problemy niz jak zodbyc kochania do bzykania

Gość ukf
autorko, mam to samo:( uwielbiam konie..ostatnio poznałam dziewczynę która ma konie i uczy jeździć..godzina jazdy 60 zł..a co to jest godzina... też chciałabym konie mieć, choruję na nie od dziecka

moja kuzynka zawsze jak byla dzieckiem to mowila,ze kiedys kupi sobie konia wszyscy sie smiali ma i ujezdza:)

Gość ukf
Brzydula no to fajnie:) ja wierzę w to, że też będę kiedyś miała...po to są marzenia, żeby je spełniać

całe twoje życie to jazda konna - to znaczy jeździsz? Żeby jeździć nie trzeba mieć własnego konia. Bardzo mało kto ma własnego.

Jeśli ktoś dysponuje choćby kwotą 250-300 zł mies. to najlepszym wariantem jest współdzierżawa. Ma to wiele plusów...

Gość obdarzony obnarzony
za to moj koń i bez pieniędzy pokocha Twoją dłoń

Gość Stajenna
Ja niedawno spełniłam swoje marzenie i sprawiłam sobie konia. Sam zakup zwierzęcia to jeszcze nie wszystko. Koszty jego utrzymania są ogromne. Opłaty za box w stadninie, opieka lekarska, żywność no i oczywiście ubezpieczenie konia. To ostatnie jest dla mnie bardzo ważne, bo mam zamiar jeździć z koniem na turnieje (to koń sportowy) i wiem, ze większość organizatorów wymaga od właścicieli polisy OC dla konia. ____________________________________________________________ www.ubezpieczenie-koni.pl

Gość sama przeczytaj co napisałaś
"całe moje zycie to jazda konna,a nie mam mozliwosci zeby zaczać jezdzic" :-D :-D :-D