Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maria22111

Czy nosidelka samochodowe sa tylko do 13 kg??

Polecane posty

Nie ma nosidelka od 13 wzwyż?? Dalej to juz same foteliki?? Prosze o odpowiedz. A ile kosztuje w kauflandzie badz biedronce mleko bebiko junior 3?

Gość bebiko junior
w kauflandzie 10,69zł w biedronce 10,99zł a z nosidełkiem to tak jak piszesz, potem już tylko foteliki

Kto by chciał nosić ponad roczne dziecko w nosidełku? Moja chrześniaczka ma 2 latka i 12 kg Wielki twój bobas...

Nie chodzi o noszenie..tylko o to,ze my czesto podróżujemy a w foteliku nie moze spac..A kilka razy go wyjelam to skonczylo sie mandatem.Tak,duzy.Wazy ponad 12 kg i ma 14 miesiecy.Schudl duzo :) W koncu wazy prawidlowo..wybiegal:)

Gość mama synka 15 miesięcy
A niby dlaczego w foteliku nie może spać?

Bo jego nie mozna rozlozyc tak jak jest nosidelko!Nieraz widzialam ten okropny widok jak dzieciom glowa opadala i na siedzaco spaly :-o

Gość mama synka 15 miesięcy
Zapewniam Cię, że jeśli kupisz dobry i firmowy fotelik, to Twoje dziecko będzie mogło również w nim spać;)

Gość a fuuuuujjj
maria co ty opowiadasz sa foteliki ktory maja 3 pozycje rozkladania i jest tak przechylony ze dziecku głowa nie lata

Mam 0-13..Schudl juz 5 kg jak zaczal chodzic.I mam nadzieje,ze juz bedzie ok,bo czeka nas szpital.. Nie wiedzialam,ze sa takie foteliki..A mozecie polecic jakis?? Jak sie je montuje??

Gość swojakipl
A swoja droga ile kosztuje mandat za brak fotelika?

Poleccie mi jakis fotelik z regulowanym oparciem,bo wariuje..tyle sie naogladalm,ze juz sama nie wiem.. Ile kosztuja pampersy PAMPERS rozm.5+ i ile jest ich w paczce..??Chodzi mi glownie o sklep kaufland i biedronka

w biedronce chyba tylko są huggisy, nie wiem czy są pampersy. A foteliki się rozkłada, ja mam baby design chyba ktory się rozkłada do pozycji takiej, jaką dziecko ma w nosidełku.

Gość do autorki kilka słów
polecam fotelik 0-18 kg rozkładany. Można go rozłożyć tak ze powstaje taki kąt jak w nosidełku. Moje dziecko jeździ w nim od 5 miesiąca i świetnie w nim sypia.

Ja nie przeszlam na fotelik ze wzgledu na to,ze czesto podrozujemy i nie wiedzialam,ze w fotelikach sa teraz regulowane oparcia.Niegdy sie z takim nie spotkalam w kazdym badz razie.

Większosc fotelików- przynajmniej z tych lepszych ma regulacja kąta nachylenia. Oprócz tego foteliki moga mieć jeszcze regulacje szerokości siedziska i zagłówka. Wysokośc zagłówka tez mozna regulować. Jeśli dużo podróżujecie z małym lepiej wybrać porzadny fotelik. Zanim kupisz przymierz dziecko do fotelika i sprawdź czy fotelik da sie zamontować bezpiecznie w aucie.