Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Jaka powinna być ta Jedna Jedyna,panowie?

Polecane posty

Piszcie proszę!Ale poważnie.I na ile jest istotny jej stan posiadania? Czy jes ważny czy raczej nie??

Gość ma być sobą

Gość Kordek
musi mieć magistra

Gość Przede wszystkim i do konca
musi byc naturalna, musi byc soba, musi wierzyc w siebie i znac swoja wartosc, powinna miec swoje zdanie i nie bac sie o nie walczyc, powinna byc skłonna do poswiecen w imie miłosci:)

Gość powinna mieć co najmniej
10 ha pod szkłem lub folia Mercedesa (nie starszego niż 3 lata) duże tzytze

sory ale to przesada z tym magistrem... widac od razu co sie dla was liczy

Gość mężczyzna prosty do bólu
Musi mieć Magistra... za męża Zdecydowanie nie może mieć wąsów

Gość anette słowo klucz
"dajmy im".:D

Gość wiekszosc z nas i tak zalezy
najbardziej na fajnych cyckach, zgrabnych biodrach i wielkiej ochoty na sex zawsze i wzedzie, natomiast wszystkie inne priorytety schodza na plan dalszy.....to, ze powinna byc marda, odpowiedzialna i oddana to juz w kolejnej odsłonie, sex jest dla nas bardzo istotny przeciez taka nasza rola

Gość Bakarat
Musi mieć duży biust:D, zgrabne długie nogi, dobrze jeśli pośladki też lekko napompowane będą, musi być wysoka(ale niższa ode mnie oczywiście:D), musi być wykształcona, musi wspaniale gotować(szczególnie spaghetti), musi być wierna, poruszać seksownie tyłkiem w czasie spaceru, być dowcipna i zawsze uśmiechnięta, mało wymagać, no i oczywiście musi być WSPANIAŁĄ KOCHANKĄ:D:D:D:D:D:D

Gość mom mercedesa i dwa domy
córke tez posiadam:) ale Ciebie i tak zaciagne do łózka moja droga Pozdrawiam szarmancko Roberto

Boze, sorry autorko ale co z nich za typowe cioty!!! Wy jestescie chorzy na glowe.... widze ze wiekszosci tylko do sexu jestesmy potrzebne... powybijac szarancze!

Gość aniaa0 chodz pobawimy sie
w lekarza, pozniej przyniesiesz mi piwo i pilota

pfyy, bawisz mnie chlopczyku... jedynie co mozemy do nasikam ci do buzki a Ty ladnie podziekujesz... dziecinko:) fajnie Ci

Gość Oj aniaa0 robisz sie niegrzecz
szybko sie uczysz, zaraz pobawimy sie w gierki dla dorosłych, Ty bedziesz dziekowała mi na kolankach, zobaczysz

oj, widze ze dzieci coraz czesciej lubia odwiedzac te forum... a Ty autorko co myslisz o tych wypowiedzaich :)

aniaa,mi już ręce opadły,zaraz zrobi się temat "marzenia facetów dot.tej jedynej":)

mi to sie nie dobrze az zrobilo- zal mi tych facetow... gdzie Oni maja serce?... chyba w huju egoisci... znam takich typkow... najpierw ladnie pieknie, romantyczni itp a pozniej napierdalaja swoje kobiety,gwalca i zdradzaja :(

Gość aniaa0 przydałobys sie
wiecej dystansu to tych wypowiedzi:) wiecej luzu i tolerancji:) Nie jestem juz dzieckiem, posmakowałem zycia na wiele sposobow:) Mam doswiadczenie i wiem, ze Wy kobiety jestescie potrzebne jak powietrze, bez Was kazdy dzien jest dniem straconym:) Jezeli jestescie wymagajace i dazycie do wyznaczonych celow, macie pasje, i swoje zdanie to mozna powiedziec, że takich kobiet oczekujemy, chcemy zeby nasze połowki byłe prawdziwe i dumnie nosiły miano kobiet.

bravo dla ostatniej wypowiedzi:) trudno sie zdystansowac, ja takze mam juz wiele za soba i zygac mi sie chce na takie wypowiedzi.... ze wzgledu na moja przeszlosc:(

oj tam:) az sie usmiechnelam- jakas odmiana.... dojrzali faceci moze mysla inaczej a nie dzieciuchy

Gość mężczyzna prosty do bólu
Jak gwałcą ? co za patologia u Ciebie panuje :O Mężczyźni potrzebują seksu , taka natura , inaczej ludzi by nie było . Jeden z silniejszych instynktów , pożądanie , również kobiety je posiadają :). Gdyby zależało facetom wyłącznie na gadaniu i innych bzdetach to 90% z nich byłoby samotnikami,Bo z kobietami to trudno się dogadać a czasem nie sposób.

jak gwalca??? normalnie, po co sie udzielasz jak nie wiesz o co chodzi... wy faceci 90% z was jestescie wlasnie ta patologia

Gość Dziewczyny prawda jest
taka, ze My faceci zawsze ebdziemy drazyc temat sexu, tak jestesmy zbudowani, nasza psychika, umysł oraz duza dawka testosteronu i chec przedłuzenia gatunku pcha nas to tych spraw:) Tego nie zmienicie. Okropna jest to, ze faceci traktuja Was Kobiety czasami jak nabyte rzeczy ktore nalezy wykozystac a pozniej zostawic. To przykre ale prawdziwe. Fakt, ze poza tym sa jeszcze inne sfery zycia, potrzeby, emocje, poczucie bratniej duszy, wsparcia i etc. Nie ma idealnych ludzi, idealnych zwiazkow oraz idealnych schematow jak byc, jak postepowac wobec drugiego człowieka. Zycie to pasmo kompromisow, cos za cos, rezygnacja z jednego na rzecz drugiego:) Głowa do gory kiedys i dla Was przyjdzie Wasze 5 minut