Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaduła gaduła

Nie ma nic goraszego niż GADUŁA...znacie takie??

Polecane posty

Gość gaduła gaduła

starsznie mnie mecza takie osoby ktore gadają jak nakręcone.Do tego nie dopuszczaja nachetniej do zdania swojego rozmowce tylko gadaja i gadają. Wolalabym sie chajtnąć z mega mrukiem niz z gadułą

Gość Jesus Quintana
what the fuck are you talkin' about?

Gość gaduła gaduła
brzydula to wspolczuje twojemu facetowi powaznie:( takie osoby sa starsznie męczące

Gość Jesus Quintana
nie wiem o czym ty w ogóle mówisz chyba jesteś jakaś zakompleksiona. Może nie masz z reguły nic do powiedzenia i boisz sie, ze ktoś cie przerośnie w jakimś sensie? ja osobiście nielubie ludzi, którzy nie maja zupełnie nic do powiedzenia i niezręcznie milcza, nie mają zainteresowań, niczwego o czym mogliby nawijać całą noc

Gość znam
sama nią jesteś :P

ale zaskoczyl mnie kolega.Fakt dlugo rozmawialismy przez tel-kilka godzin,bylo pozno w nocy ja gadu-gadu a w sluchawce chrap-takie glosne:O

Gość nie duzo mówiąca
ja nie lubie duzo mówić,ale miałam taką koleżankę gadułę,potrafiła przez pół godziny gadać na temat,który mozna ująć w jednym zdaniu :o i jedną rzecz powtarzać w kółko sto razy. czasem jak chciałam coś powiedzieć niedopuszczała mnie do głosu tylko paplała, nic konkretnego nie wymyslała,a potem nagle do mnie: może teraz ty coś pomyśl, bo tylko ja myślę i myślę :o :(

Zgłaszam się :D :D :D Chociaz czasem jak nie mam humoru to potrafię się zupełni nic nie odzywać, wtedy wszyscy znajomi czy rodzina są w szoku :D i od razu wiedzą, że coś jest nie tak :)