Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didoasjidosad

czy dziewczynie wypada jeździć do chłopaka ?

Polecane posty

Gość didoasjidosad

Witam! :D Mam takie pytanie, czy dziewczynie wypada jeździć do chłopaka do domu ? czy to raczej jemu powinno na tym zależeć i to on powinien przyjeżdżać do dziewczyny ? nawet jeśli rodzice nie są zbyt przychylni związkowi.

Gość didoasjidosad
zmianę czego ?

Gość Małrycyna
Uważam, że owszem chłopak powinien przyjeżdżać do dziewczyny, ale sama też bym chciała czasem być u niego. Raz na jakiś czas owszem.

Gość ale pierdolicie
ja nocuje u chlopaka co tydzien, on u mnie ani razu, bo mieszkam w bloku i mamy ciasne mieszkanie, ani jego ani moi rodzice nie maja nic przeciwko

Gość Kordek
Dziewczyna ma gówno do szukania u chłopaka

Kiedyś owszem było tak, że niby dziewczynie nie wypadało jeździć do chłopaka bo to on powinien zabiegać o względy ale teraz czasu się zmieniły i róbta co chceta :D :D :D :D :D

Gość Kordek
do laski nie należy ganiać często bo niby po co ani tematów do rozmowy i nerwowe czekanie kiedy wybije godzina PKS- u

no częściej chłopak do dziewczyny ... ale teraz to się zmienia ... jak chłopak ma samochód to mu wygodniej

Gość ghjg
mój przyjeżdża po mnie i jedziemy do niego, bo on mieszka sam, a ja z rodziną :D

ja jezdze do mojego mexczyzny bo roenirx mieszka sam a ja z rodziną :o co w tym zlego?:) skoro my nie widzimy problemu i inni tez wiec...?:) w koncu jestesmy 2 bliskimi sobie osobami:)

Gość didoasjidosad
ale u mnie w domu są rodzice więc nie możemy się ruchać, a u niego są odpowiednie warunki