Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

doradztwo w sprawie prezentu

Polecane posty

otoz jest taka sprawa......moj chrzesniak ma 17 miesiecy i dzisiaj złazilam cała galerie w poszukiwaniu dla niego prezentu..... i teraz zachodze w głowe co najlepiej wybrac? a)jakies ładne markowe ubranko???? b) zabawke...tylko tutaj jest problem bop ma on starszego 3 letniego brata ktory mu wszystko zabiera i niszczy takze obawiam sie ze dziecko sie dluhggo nie pobawi c) jakas piekna bajke dla dzieci- problem jak wyzej d) wasza propozycje sama juz nie wiem:/

Gość napewno nie
a! ubranko to prezent dla rodzicow a nie dla dziecka, ksiazka w tym wieku tez raczej dziecku nie sprawi przyjemnosci, mysle ze zabawka, moze edukacyjna? Ile kasy chcesz przeznaczyc?

ok ale po co mam mu kupowac zabawkle skoroo on sie nia bawic nie bedzie orzez brata....dlaczego twoim zdaniem bajka to nie prezent dla dziecka? kupuje mu bajki bardzo czesto..sa to bajki dobrane do wieku.....uwazam ze lepsza ksiazka od kolejnej bzabawki ktora sie znudzi...taka moja opinia...

Gość to po co pytasz
jak juz wiesz ze najlepsza bajka? moim zdaniem moze byc cokolwiek, nawet ubranko, bo moze i wzrokowo jest dla rodzicow, ale ubiera je dziecko :P :))

Gość Proponuję Ci więc
żebyś kupiła jakieś ładne ubranko- bluzeczkę do tego fajną książeczkę z obrazkami i twardymi kartkami żeby dziecko sobie mogło pooglądać i do tego jakąś niedużą zabawkę.