Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNIE poszukuję GEOGRAFA.....

PILNIE POSZUKUJE GEOGRAFA, albo jakąś naprawde kumatą osobę

Polecane posty

Jest ktos? Potrzebuje pomocy w pewnym zadaniu.... :(

Gość ertert
no wiec?

Gość jestem kumata
pisz ocb

Jaką tanią nawigację mam kupić ?

Gość PILNIE poszkuje GEOGRAFA.....
Młody Musara Ajo zdaje egzamin operatora przylotów na tokijskim lotnisku. Słynący z grzeczności Japończycy postanowili witać każdy przylatujący samolot słowami: „Serdecznie witamy gości z….” – i tu nazwa kraju z którego samolot przybył. Pierwsze lądowanie, które odbyło się w czasie egzaminu było rejsem z Paryża. Musara wyświetlił napis: „Serdecznie witamy gości z Francji”. Gdy wylądował samolot z Ankary, powitał tureckich gości. Po kolejnych 20 minutach witał Amerykanów, lecących z Nowego Jorku, a chwilę później okazało się, że znów wylądował rejs francuski – tym razem z Orleanu. Na kolejny przylot oczekiwał 35 minut, by powitać Włochów z Rzymu, następnie Szwajcarów z Zurychu i wreszcie gości z Mongolii, lecących z Ułan Bator. Za chwilę miał wylądować ostatni samolot z jednego z poniższych miast. Musara już domyśla się kogo będzie witał – bystry chłopak zauważył pewną prawidłowość. Więc kogo będzie witał Musara i jaką prawidłowość zauważył? Możliwy przylot z miasta: Saloniki, Dublin, Trypolis, Lima, Oslo, Taszkent, Łódź, Bombaj, Dżakarta, Pretoria, Chicago, Teneryfa, Kinshasa, Tel Awiw, Tbilisi, Murmańsk, Ałma Ata, Brisbane, Montevideo, Bruksela, Kopenhaga, Caracas, Vancouver, Reykjavik

Gość nie ma kumatych geografow

Gość PILNIE poszkuje GEOGRAFA.....
Podszywom dziękuje ! oczywiście chodzi o to zadanie. już nie mam pojęcia jak to zrobić :(

Gość za kazdym razem z
innego kontynentu, z tego co tyutaj widze

Gość sprawdz kontynenty po kolei
nie chce mi sie myslec, ale byc moze chodzi o to ze po kolei z kazdgo kontynentu, ze taka jest regula