Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

Pytanie do facetów!

Polecane posty

Czy to prawda że jeśli macie kobiete z nadwagą to pomimo ze ja kochacie to wstydzicie sie z nia pokazywac?

Gość moją ostatnio greenpeace
zepchną do morza i od tego czasu nie pokazuje się na plaży. Ile się musiałem tłumaczyć że to moja kobieta a nie wieloryb to nie macie pojęcia.

Gość www.tnij.org/lux2010
Kammel sie nie wstydzi pokazywac z Niezgodą

maryśka666 Czy to prawda że jeśli macie kobiete z nadwagą to pomimo ze ja kochacie to wstydzicie sie z nia pokazywac? To prawda. Chociaz to jeszcze zależy czy dziewczyna ma proporcje, czy nie. Bywają bardzo zgeabne i seksowne dziewczyny przy kości. zwykle mają ponad 170 cm i długie szczupłe nogi, a bardziej przy kości na tłowiu, ale za to ze sporym biustem. Takie w mini i długim futerku, mogą pobudzać u facetów fantazje. Te nieproporcjonalne, niestety sa niewyjściowe, a faceci są z nimi, bo nie mają innych.

Gość wielka i z nadwagą to
wieloryb

Gość szczupła i zgrabna nie może
być brzydka wystarczy dobrze dobrany makijaż i fryzura i laska jak się patrzy a gruba... to zawsze maciora i twarz nie pomożę, no chyba, że wyjątkowa pięknośc, ale ja takiej nie znam

nie zawsze szczupla da sie upiekszyc tak zeby nie straszyla bo np ma brzydki owal twarzy albo krzywy wielki noc brzydkie zeby wiec make up tego nie zakryje

Gość normalna figura

Gość mężczyzna prosty do bólu
Zdecydowanie są inne rzeczy które można nienawidzić. Co złego jest w Twoich cyckach że ich nie lubisz , przecież są Twoje ! :)