Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzizuzizuzi

Avon perfumy- jaki zapach

Polecane posty

Gość zuzizuzizuzi

Gość zuzizuzizuzi
dzieki za rade ;)

Gość kh
mi sie zdaje , ze kiedys moja mama miala i byly takie sobie. Z avonu to mi najbardziej sie podobaja pur blanc i perceive. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie:)

Gość zuzizuzizuzi
little black dress tez sa fajne ;)

Gość kh
też kiedys je mialam:):)Tez mi sie podobaly ale nei wiem dlaczego cos mi sie w glowie uwidzialo , ze one sa dla eleganckich kobiet. No i psikalam sie niemi tylko wtedy gdzy bylam elegancko ubrana .Wiem głupek ze mnei:):) Celebre też kiedyśmialam i z tego co pamietam to tez mi sie nawet podobaly.

Gość zuzizuzizuzi
bo kurde sie nie moge zdecydowac ktore wziac ;(

Gość kh
zalezy jakie zapachy lubisz. Mnie teraz bardzo sie wlasnie podoba perceive ale nei mam perfum tylko roletke i tam mi sie spodobala , ze mam juz 3 taka sama:) perfumy mam passion dance ale juz mi sie koncza:)

Gość dla eleganckich kobiet
to są staromodne ciężkie chanelle no 5

Gość duszące perumy są
duszące i problematyczne jak kobieta pachine nimi z odległości 4 m (czyli wylewa masę perfum na siebie) co innego jeśli psiknie się tu i tam (pachy i delikatnie szyja) ale powtarzam delikatnie :)

Gość NIE ZAWIEDZIESZ SIE
NAJLADNIEJSZY JEST ZAPACH PERCIVE . DELIKATNY I NOWOCZESNY NO I DO TEGO MA NATURALNE FEROMONY DZIALAJACE NA PANOW !!! POLECAM ;) ( NIE JESTEM KONSULTANTKĄ) :)

Gość kiedys byl super perfu
z avonu taki zwykly flakonik chyba bodajze 55 ml zwykla flaszeczka i naklejka z napisem ze perfum jest o zapachu jasminu boze jaki on byl supoerrrr :) raz sie psiklo i tak super pachnialo sie sam jasmin bez dodatku , kosztowal chyba 10 czy 20 zl ale boski zapach :) szukalam ale ta linie musieli usunac :( szkoda wielka szkoda :(:

Gość
ten zapach jest paskudny jak dla mnie, taki dla starej ciotki

Gość jeśli szikasz perfum o
jednolitym zapachu to są olejki eteryczne np o zapachu jaśminu powinny być super intensywne i trwałe.

Gość jakies tam w nazwie z
simple sa ladne i jeszcze far away :) slodkie

Gość tredelle
laski...

Jestem Liderem AVON :) i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe :) także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r. zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.