Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym wszystkim sadzicie

Znajomosc internetowa - prosze o wasze zdanie

Polecane posty

Na forum muzycznym poznalam pewnego faceta. Zaczelismy ze soba rozmawiac najpierw tam, potem przerzucilismy sie na maile. Pisalismy dlugie listy co dzien, dwa, no ewentualnie trzy, swietnie sie rozumielismy. Ja niestety musialam troche zwolnic tempo, o czym mu napisalam, on dalej odpisywal szybciutko. W pewnym momencie zamilknal... i odezwal sie po ponad miesiacu. Co o tym myslec?

Gość jak to co myślał że
zaliczy, gdy się spostrzegł, że nie zarzuca sidła na inną Pewnie i tak wściekły, że tyle czasu na ciebie zmarnował

chętnie podmuchałabym mu w puzon :classic_cool: ale sądzę że on znalazł sobie inne kastaniety do stukania :(.

Ale nasza znajomosc nie miala charakteru romansowo-erotycznego ;p Po prostu swietnie sie nam ze soba pisalo, oboje mamy podobne gusta, poczucie humoru i tzw. lekkie pioro. Pomysl spotkania byl co prawda rzucony, ale dosc luzno i bez zobowiazan. Nie mam na tym komputerze polskich znakow i mnie to wkurza

Gość no bo moze tak
jakos wyszlo...a dlaczego sie nie zapytasz jego dlaczego sie tak dlugo nie odzywal? Zreszta ja sadze ze mozecie sie spotkac...spotkanie nie zaszkodzi a zobaczycie cz sie lubicie naprawde

To ja twoje alter ego .jak nie masz polskich znaków to zainstaluj klawiaturę polską ! da się to zrobić w każdym systemie w opcjach klawiatury (ustawienia narodowościowe etc.) !

Ale ja lubie z nim... pisac. Troche glupio jest mi pytac wprost, zwlaszcza ze napisal, ze nie bedzie sie niepotrzebnie tlumaczyl, bo to nic ciekawego i nic, czym moglby sie pochwalic. Wymienil tylko dwa niewiele znaczace fakty. Odpisalam mu po 3 dniach, odpowiedz dostalam na ten sam dzien. Nawet jesli mam zagraniczny system operacyjny? Jestem troche blondynka jesli chodzi o sprawy techniczne, wiec poki co sie przemecze ;p

Gość tak nawet jak masz angielską
wersję , gorzej jak masz system napisany przez dwóch pakistańczyków zianstalowany przez mongoła na komputerze wyprodukowanym w rumunii :)

Gość pfff cartoon
te kundle nie pozdychały ???