Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka188888

zaraz sie zapłacze

Polecane posty

Gość Oliwka188888

jak Boga kocham nie dam rady... kur. no nie dam rady !:O:(

Gość płacz maleńka płacz
masz to u mnie od dziś... Płacz robi dobrze na oczy.

Gość Oliwka188888
faceci :O wierzycie w miłosc od pierwszego wejrzenia? wierzycie,ze dziewczyna wg innych ładna moze sie zakochac bezinteresownie w brzydkim,pryszczatym z zarostem kolesiu,ktory nie myje włosow?:O

Gość Oliwka188888
dla moich oczu nizbyt robi dobrze..

Gość czy wieżymy ależ oczywiście
wszystko to pewne tak prawie jak ...

Gość kratka...kropka.
mialam tak samo, ale nie mial pryszczy :) i byl o wiele nizszy zakochana po uszy w nim bylam, on we mnie tez ,niestety zginal w wypadku samochodowym :(

Gość Marzenaia
Mam ten sam problem. Jestem zajebista laska, moglabym miec kazdego. A taki oblesny, grubas ktorty tez nie myje wlosow mi zawrocil w glowie. No taki gruby moze az nie ale oblesny, wredny, zaborczy, pewny siebie, traktujacy mnie jak polglowka jakiegos. Nie dzwoni, ignoruje mnie. A mi coraz bardziej odbija na jego punkcie, probuje go wymazac a ciagle o nim mysle. Jak wysle sms to sie podneicam jak malolata.

Gość Oliwka188888
niby niczego od was nie oczekuje :O ale ja czasami musze sobie popisac.. i tak jeszcze miło jak ktos czyta ,po prostu wyrzucam wszystko z siebie...powiem tak ... mam 18lat i jeszcze całkiem niedawno myslalam sobie "na brzydala nie spojrze,ma byc taki i owaki" aa tak mnie trafiło juz 3lata ,ze nie moge zapomniec o kims kto kompletnie nie pasuje do mojego ideału,kto jest jego zupełnym przeciwieństwem.. ludzie mnie ostatnio nie poznają,kompletnie nie wiedzą co ja w nim widze.. a ja im mowie " ja w nim widze cały świat w jego oczach niezwykłe emocje,a on we mnie widzi pustke..zadufaną ,zakochaną w sobie dziewczyne,ktora nie wie czego chce i jeszcze mało wie o życiu" .. myli sie,ale cóż.. na taką chyba naprawde wyglądam..życie bardzo zaskakuje szkoda tylko,ze tak boleśnie.

Gość mężczyzna prosty do bólu
najlepszy sposób na pokusę to uleganie jej. Więc zamiast narzekać umów się z nim i postaraj się go zmienić , zwróć mu uwagę delikatnie że powinien lepiej się ubierać czy iść do fryzjera etc .

Gość Oliwka188888
widze,ze nie jestem sama.. najgorsze,ze on znalazł dziewczyne ! co prawda z klasy ,ale jest z nią z 4miesiące.. ii powiem wam ...wiem,ze to wredne,ale ona jest brzydka z tym,ze na pewno musi miec cos w sobie i dla niego jest najpiękniejszą i tą jedyną :) życze im szczęscia z całego serca,on nie wie co do niego czuje,daje mi czasami znaki,zebym cos sie odezwala kiedy go widze to ..nasze spojrzenia tak się przyciągają,ale nie moge..nie moge i nie chce juz nic robic.. on ma dziewczyne na pewno ją kocha i musze zapomniec tylko jak.. ja juz nie daje rady..:O :(((

Gość mężczyzna prosty do bólu
trzeba było się decydować szybciej :)

Gość kratka...kropka.
oliwka dziwna jestes, przeciez to nie jego zona :) bedziesz zalowac do konca zycia jesli z nim nie pogadasz, jesli to milosc oczywiscie nie jestescie dziecmi, powinien to zrozumiec, a wtedy bedziesz wiedziala jak i co masz myslec

Gość Oliwka188888
męzczna prosty do bólu-> nigdy przenigdy ..gdybym nawet z nim była ,nic bym w nim nie chciala zmienic.. jest jaki jest ii takiego go własnie poznałam..:) on ma w dupie to jak wygląda..jest wiecznie uśmiechnięty,kulturalny,spokojny,inteligentny,czuły i nieśmiały ..to mnie tak przyciąga..czasami kiedy siedze gdzies z kolezankami jak to w szkole i on przejdzie...jego spojrzenie takie nieśmiałe mnie zabija w jednej chwili... wtedy sama nie wiem jak sie zachowuje jak reaguje,ale wiem,ze bardzo mi na nim zależy ,bardzo bez względu na wszystko...

Gość Oliwka188888
tak,wiem,ze jestem dziwna,ale wg mnie nie trzeba byc małżenstwem ,zeby móc komus rozwalić związek.. ja trzymam sie zasad...ma dziewczyne to z dala ode mnie ...widocznie nie chcial nic ode mnie skoro jest z nią :) prawda?

Gość kobiety ktore tu pisza
stracily cnote w wieku 16 lat

Gość Oliwka188888
teraz dzieje sie cos dziwnego.. poniewaz jego najlepsi przyjaciele sie ze mna poznali i troche spędzamy ze sobą czasu..tak sie dziwnie wszystko potoczyło..w ogole gdyby tak wam całą historie skrócic to byscie nie uwierzyli.. u mnie wsrod znajomych to jest temat numer 1 ... rozgryzanie całej sytuacji..jak to się mogło stać..

Gość kobiety ktore tu pisza
cnotę analną bo o waginalnej to nawet nie wspomnę :)

Gość kratka...kropka.
a moze on nie jest taki brzydki jak ci sie wydaje?moze ma to "cos " co przyciaga dziewczyny? i dla niego nie jestes taka bardzo atrakcyjna?

Gość Oliwka188888
nie nie;) nigdy nie mial dziewczyny,to jest jego pierwsza.. jest z jego klasy (jak pisalam jest bardzo niesmialy) a z niz juz sie uczy 3rok .. takze nic dziwnego po prostu załapali kontakt,ona z poczatku z nium nie chciala byc(mam swoje donosy) a potem cos ją ruszylo wyglądalo to na (litośc z jej strony) ale juz nic nie mowilam.. ona taktuje go jak psa mam pare przykladow,ale nie chce najezdzac,po prostu widze co sie dzieje.. no co mam go opisac i siebie? nie,zebym byla jakas niewiadomo co..ale mam oczy i nie bede oszukiwać

Gość kratka...kropka.
skoro ona jest dla niego niedobra to dlaczego nie zadzialasz? moze zwierz sie jakiejs kumpeli, niech ci pomoze , niech go zagada, wtedy przyjdzie moment kiedy wpadniecie na siebie i pogadacie, wtedy mu powiesz :)

Gość Oliwka188888
haha :)) zeby to bylo takie proste.. ja z nim praktycznie ostatnio wracalam do domu bo jego przyjacielee(a teraz moi koledzy) kiedy szli z nim zagadali do mnei i jakos razem wracalismy..on był tak zestresowany,ze ani słowa nie powiedział.. spuszczony łeb,cos sie czasami uśmiechnął,spojrzal mi w oczy,a tak to jest przerazająco przy mnie nieśmialy bo normalnie to ponoc agent numer jeden ... a nie zrobie nic bo wiem ,widze ,ze mu chyba na niej zalezy :) albo boi sie byc sam.. studniowke ma w tym roku ..moze ma dosyc bycia samotnym.. jego kumple są przystojni i powiem szczerze,ze troche z niego podśmiewują jak zauwazylam :O moze to w zartach i maja taki sposob bycia,ale ja bym sie wkurzyla...

Gość kratka...kropka.
ja nie widze innego rozwiazania jak tylko z nim pogadac albo zagadac jakiegos kumpla, kumpele zeby ci pomogli i mu cos wspomnieli na ten temat